Utrechtse tv-kok Ramon Beuk in actie tegen kanker, wie meedoet ontvangt zijn kookboek.

18-01-2022 15:37


Auteur: Bas Voets - ad.nl/utrechtTv-kok Ramon Beuk

Tv-kok Ramon Beuk.

Foto: Ramon Beuk.

Op 4 februari is het Wereldkankerdag. In het kader daarvan roept de bekende Utrechtse tv-kok Ramon Beuk mensen op een LoveLife Diner te organiseren om zo geld in te zamelen voor de stichting Fight Cancer.


Nog steeds krijgen 118.000 Nederlanders jaarlijks te maken met kanker en dat vindt Beuk er 118.000 te veel. Hij zet zich daarom in voor de strijd tegen deze verschrikkelijke ziekte en promoot het organiseren van een LoveLife Diner. 


Sponsorpagina:


Maar hoe werkt zo'n diner? Wie mee wil doen moet zich ten eerste inschrijven op de website van Fight Cancer door op de knop Doe Mee! te klikken. Dan ontvang je je eigen sponsorpagina, het kookboek Wayooh! van Ramon Beuk en de instructies per post. 


Vervolgens nodig je wat vrienden uit rondom Wereldkankerdag in de maand februari en maak je wat lekkers voor ze klaar. In plaats van een bloemetje of flesje wijn, vraag je je gasten om een bijdrage voor kankeronderzoek. Jouw gasten kunnen doneren op jouw pagina of via de tikkielink die je bij je pagina ontvangt, en zo een handje helpen in de strijd tegen kanker. 
Bron: www.ad.nl