Verjaardagskaarten zijn welkom bij zieke Lorenzo.

15-01-2019 20:38Lorenzo Snippe.

eigen foto familie Snippe.
Dalerpeel - Lorenzo Snippe uit Dalerpeel is ernstig ziek. Zijn ouders weten niet hoe lang hij nog te leven heeft. Lorenzo wordt zondag 3 februari 2019 tien jaar. 'Wij', aldus zijn ouders, 'zouden het mooi vinden als hij veel verjaardagskaarten krijgt voor waarschijnlijk zijn laatste verjaardag.'


Lorenzo kreeg in januari 2016 leukemie. Na veel chemokuren en voor- en tegenspoed ging het aardig goed. Ruim een jaar later kwamen er rare verschijnselen om de hoek kijken. Toen werd de stofwisselingsziekte x-ald geconstateerd. Lorenzo heeft daarvan de ergste vorm in zijn hoofd. Lorenzo gaat hard achteruit met alles. Zijn zicht vermindert, eten en drinken gaat moeizaam, rechtszijdig is hij bijna verlamd, zelfstandig zitten wil niet meer, hij moet overal mee geholpen worden.'


Omdat Lorenzo niet veel visite aankan, vragen zijn ouders om kaartjes. Lorenzo vindt Lego ontzettend leuk, hij houdt van dieren en hij is een groot fan van de vlogger Dylan Haegens.


Kaarten zijn welkom: Lorenzo Snippe, Prinses Wilhelminastraat 22, 7753 TM Dalerpeel.


Gisteren 13 Jan 2019 stond er een bericht op Facebook en daarop is al massaal gereageerd. Het bericht wordt veel gedeeld en velen beloven een kaart te sturen. Een bakker uit Coevorden meldde zich en wil graag voor Lorezo een verjaardagstaart maken met daarop de beeltenis van blogger Dylan Haegens. Verder wil iemand een shirt voor Lorenzo maken en diverse mensen hebben contact gelegd met Dylan Haegens of hij iets wil doen voor Lorenzo.Geplaatst met toestemming van de ouders..."Dit jongetje op de foto is onze oudste zoon Lorenzo. Lorenzo kreeg in januari 2016 leukemie (all). Na veel chemokuren en ups en downs ging het aardig goed. Ruim een jaar later kwamen er rare verschijnselen om de hoek kijken."


"5 juli 2017 werd ook een stofwisselingsziekte x-ald geconstateerd. Hier heeft Lorenzo de ergste vorm van (in zijn hoofd). Lorenzo gaat hard achteruit met alles. Zijn zicht, eten en drinken gaat moeizaam, rechts zijdig is hij bijna verlamd, zelfstandig zitten wil niet meer, hij moet overal mee geholpen worden.


We weten dus ook niet hoe lang Lorenzo nog te leven heeft. Maar het gaat hard ."


NU WORD LORENZO 3 FEBRUARI 2019, 10 JAAR!


HIJ KAN NIET VEEL VISITE ONTVANGEN OMDAT DIT VEEL TE DRUK  VOOR HEM ZAL ZIJN.

 

WAT ZOUDEN WIJ HET SUPER VINDEN WANNEER HIJ KAARTJES O.I.D. ZOU MOGEN ONTVANGEN VOOR WAARSCHIJNLIJK ZIJN LAATSTE VERJAARDAG.


"Lorenzo vind Lego ontzettend leuk en hij is een groot fan van de vlogger Dylan Haegens. Wij zullen van alle kaartjes die hij mag krijgen een super mooie slinger maken in zijn kamer."


Namens de familie Snippe, vriendelijk bedankt!


Wie doet er mee?

Stuurt u uw kaartje dan naar:

Lorenzo Snippe,
Prinses Wilhelminastraat 22,
7753 TM, Dalerpeel.

 


Ps heeft Lorenzo nog een Laaste wens stuur dan een Mail naar website@info-over-kanker.nlBron: www.coevordenhuisaanhuis.nl