Verplaatsing 2e editie Zeven voor Leven naar 30 mei 2021 i.v.m. coronavirus.

24-03-2020 21:13Auteur: stijn - zevenvoorleven.nl


Vanwege de verstrekkende maatregelen met betrekking tot het tegengaan  van het coronavirus ziet Stichting Zeven voor Leven zich genoodzaakt de 2e editie van het evenement te verplaatsen naar 30 mei 2021!


De Rijksoverheid, het RIVM en de KNWU/ NTFU hebben verstrekkende  maatregelen getroffen om de verspreiding van het covid-19 virus tegen te  gaan. Het advies geldt om de komende periode sociale contacten zo veel  mogelijk te vermijden. Ook is er een (tijdelijk) verbod op evenementen  met meer dan 100 mensen. NOC*NSF adviseert trainingen in groepsverband  en bijeenkomsten af te gelasten tot in ieder geval 31 maart 2020. Of evenementen na deze periode doorgang kunnen vinden, is nog een groot  vraagteken.


Deze onzekere toekomst heeft er toe geleid dat Stichting  Zeven voor Leven zich genoodzaakt ziet de editie die op 17 mei 2020 gepland staat, uit te stellen.


Nieuwe datum:

Door de nu al overvolle kalender, de onzekerheid m.b.t. de maatregelen  vanuit de Rijksoverheid en het uitstel van meerdere evenementen is  ervoor gekozen de tweede editie door te schuiven naar 2021. Het  programma zoals gepland voor dit jaar wordt daarbij zoveel mogelijk  intact gelaten.

De 2e editie van Zeven voor Leven gaat plaatsvinden op 30 mei 2021. Al ingeschreven of gedoneerd?

Niet getreurd! Uiteraard zien we je graag 30 mei 2021 gewoon aan de  start in Berg en Dal! Je persoonlijke pagina en inloggegevens  blijven bewaard. Ook de donaties die je al hebt opgehaald blijven staan  en komen ten goede van Stichting Kanker Zien.


Mocht je toch niet kunnen  deelnemen of aanvullende vragen hebben dan kun je contact met ons  opnemen via info@7vl.nlBron: www.zevenvoorleven.nl