Verwenvakantie @Zinal (Zwitserland) van 30 Mei t/m 6 Juni 2020.

30-05-2020 00:00


Verwenvakantie @Zinal (Zwitserland):
Een ontspanningsreis voor lotgenoten en hun vriendinnen van 30 mei t/m 6 juni 2020:


Zin in maximale verwenning in een prachtige omgeving?

Wil je er even tussenuit met iemand die je nauw aan het hart ligt? 


Dat kan je mama zijn, je zus, dochter, collega, nicht of vriendin. Intersoc en Think Pink organiseren een reis naar Zinal (Zwitserland) voor lotgenoten* en hun vriendinnen. Zo kun je weer even helemaal op je plooi komen na je behandeling.  Volledig ontspannen in een andere omgeving, een paar dagen niets hoeven doen en alle zorgen even vergeten daar gaan we voor tijdens deze reis.


Het Share your Care Fonds van Think Pink legt met veel plezier 100 euro bij voor elke lotgenote die intekent voor een 7-daagse me-time vakantie.

Voor deze prachtige reis betaal je daarom als lotgenote 383 euro en als vriendin 483 euro.

 • Lotgenoten zijn vrouwen die borstkanker hebben of ooit borstkanker gehad hebben
 • Bus: € 145,-
 • Toeslag single room: € 126,-


Alles mag, niets moet:

We bieden je met veel plezier een uitgebreid activiteitenprogramma aan. Jij kiest welke activiteit bij jou past of je geniet van de omgeving en het gezellige hotel, een goed boek in de zon, een babbel met andere lotgenoten en je klinkt op nieuwe vriendschappen. Me time staat helemaal centraal zodat je terug op kracht kan komen en kan genieten samen met je vriendin(nen).


Benieuwd naar het programma?

Onze wandelgidsen nemen je uiteraard mee op de mooiste wandeltochten in de prachtige Alpen.


Naast de oneindige natuurpracht zorgen we ook voor een uitgebreid programma.

 • Aquagym
 • Film
 • Fakkeltocht
 • Dagelijks gezellige aperitief
 • Fotoshoot
 • Allez Chantez
 • fantastische excursies
 • Zwitserse avond
 • Creatieve Workshops


Je maakt ook gratis gebruik van allerlei faciliteiten in de regio (bus, zwembad, kabelbaan, minigolfterreinen...).


Verblijven in Hôtel Les Diablons:

Logeren doe je in het volledig gerenoveerde Hôtel Les Diablons. De kamers zijn ruim en modern ingericht en beschikken over een douche, wastafel, haardroger, aparte wc en een kluisje. Je wordt er verwend door gepassioneerde medewerkers, die je helpen in je eigen taal. Er is altijd medische verzorging aanwezig en een Belgische Chef-kok bereidt dagelijks lokale en Belgische specialiteiten.


All-in concept:

Van 8 uur tot middernacht is er koffie, thee, chocomelk, fruitsap en water voorzien. Van 11.30 u tot middernacht geniet je van frisdranken, bier en wijn van het vat. Er wordt dagelijks een aperitief voorzien. 'S avonds kun je heerlijk wegdromen bij live muziek en je benen nog eens strekken op de dansvloer.


Als borstkankerpatiënt betaal je € 383, als medereiziger € 483 (all-in). Reis mee met de bus (€ 145) of reis met je eigen wagen. Kom samen met een of meerdere vriendinnen of geniet alleen van deze reis. Alle activiteiten zijn vrij te kiezen én passen in het all-in concept.


Wist je dat het ook geen enkel probleem is om alleen naar Zinal te reizen? Je komt sowieso met een pak vriendinnen terug naar huis. Bovendien kun je kiezen voor een kamer met gedeelde badkamer (gratis) of de rust opzoeken in een eenpersoonskamer (extra kost: € 126).


Voor alle info, aarzel niet om te mailen naar onze Intersoc reisverantwoordelijke: vera.verbeeck@intersoc.be  Vera helpt je graag verder!


Zinal:

Het authentieke bergdorpje Zinal is gelegen op 1 670 meter hoogte, helemaal achteraan in de Val d'Anniviers in Zwitserland. Je vindt er meer dan 300 km aan gemarkeerde wandelpaden


Alle inschrijvingen en info:

Tel: 0473 88 11 98

E-mail: vera.verbeeck@intersoc.be


Let op!!!

Inschrijven kan tot twee weken voor vertrek.
Bron: www.think-pink.be