Veth Investments doneert aan hospice voor investering in uitstraling entree.

21-03-2023 18:14

 

 

Veth Investments doneert aan hospice voor investering in uitstraling entree

 

 

 

 

PAPENDRECHT / HENDRIK-IDO-AMBACHT - Hospice De Cirkel voor de Alblasserwaard bestaat inmiddels 2,5 jaar. Het hospice in Papendrecht voorziet in een behoefte in de Alblasserwaard en is voor zijn bewoners, die in hun laatste levensfase verkeren, een bijna-thuis-huis. Bij een bijna-thuis-huis hoort een huiselijke en warme omgeving.

 

Om deze warme uitstraling meer vorm te geven, hebben de hal en de gang onlangs een aantal aanpassingen ondergaan. Er zijn twee mooie, kleurrijke glaskunstwerken opgehangen. De titels van deze kunstwerken zijn 'Vonk van leven" en 'Kwetsbaar'. Tevens is de verlichting aangepakt en zijn er mooie lampen in de hal opgehangen. Alles bij elkaar is dit een hele mooie verandering van de hal en de gang.

 

Dit hele project is financieel mogelijk gemaakt door Veth Investments van Erik en Ellen Veth. Bestuurslid Nico van der Veen van de Stichting vrienden van hospice De Cirkel mocht een mooie cheque van € 5.000,-- ontvangen. Een mooi gebaar van de firma Veth Investments, dat door het hospice bijzonder wordt gewaardeerd.

 

 

 

Wilt u meer informatie over hospice De Cirkel, wilt u het financieel steunen of vrijwilliger worden? Stuur dan een mail naar secretariaat@hospicedecirkel.nl

 

Alvast bedankt voor uw hulp en betrokkenheid!