[VIDEO] Nooit meer een onbezorgd leven voor Nina (3) uit Castricum.

26-06-2019 20:45CASTRICUM Sinds ruim een jaar is bekend dat 3-jarige Nina uit Castricum een hersentumor heeft. Niemand, zelfs niet de beste professional, weet hoe deze tijdbom verwijderd kan worden. Familie en vrienden zetten zich op zondag 7 juli 2019 tijdens Run for KiKa Alkmaar in en rennen mee voor meer onderzoek naar kinderkanker. 


De hersentumor van Nina was voor het overgrote deel operatief verwijderd, totdat een paar maanden later de tumor terug bleek te zijn. Nina krijgt nu chemotherapie om het groeien te stoppen en moet tot aan haar puberteit behandeld worden. "Het leven zal nooit meer onbezorgd zijn, want we weten niet wat de tumor gaat doen", vertelt Nina's moeder. Nina's broertje Dex laat het er niet bij zitten en komt in actie voor zijn zusje tijdens Run for KiKa Alkmaar. Hij windt er geen doekjes om, de boodschap is eenduidig: "Loop zondag 7 juli 2019 mee of geef geld voor KiKa". Elke euro is er één! En voor Nina zou dat, over een paar jaar, de oplossing kunnen zijn om haar tumor definitief te verwijderen.  


Run for KiKa is een hardloopevenement voor Stichting Kinderen Kankervrij. Jong en oud, teams of individueel, met vrienden, familie of het bedrijf: iedereen is welkom! Kies uit de afstanden 10 km, 5 km of 1 km KidsRun en beleef een unieke dag op zondag 7 juli 2019. 


Inschrijven voor Run for KiKa kan via https://www.runforkika.nl/inschrijven


Het sponsoren van team Nina kan via https://www.runforkika.nl/nina


Voor de Video van dit Artikel klik hierBron: www.nieuwsbladcastricum.nl