Voetmassage in het Vicki Brownhuis te 's Hertogenbosch op 22 Juni 2020.

22-06-2020 09:30

                                     

Voetmassage:


Waarom een voetmassage?

Wie kanker heeft, wordt vaak geleefd door ziekenhuisbezoek en behandelingen. Daarbij komt vaak nog eens vermoeidheid. Dan kan het fijn zijn om een moment te creëren waarin je even alles los kunt laten. Voetmassage geeft je die gelegenheid.


Wat kan ik verwachten?

Als je voor de eerste keer komt, hebben we een voorgesprek. Je fysieke en mentale conditie is van belang om een verantwoorde (voet)massage te kunnen geven. De voet weerspiegelt de mens in lichaam, geestelijk en emotioneel opzicht. Het is een veilige manier om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te bevorderen. Vervolgens krijg je een ontspannende, energetische voetmassage. Dit is anders dan een behandeling waarbij drukpunten gemasseerd worden. Het is een moment van rust. Even uit de hectiek van alledag naar het moment van ontspanning.


Omdat door aanraking de doorstroming in het lijf wordt gestimuleerd, kan het een ontlading geven. In de vorm van tranen, transpiratie of koude rillingen bijvoorbeeld. Dit is loslaten en ruimt lekker op. Na de massage mag je nog even blijven liggen en je ervaring delen. Daarna is er de mogelijkheid om er uitgebreid op in te gaan met de gastvrouw. Als je vaker komt, bespreken we eerst de reactie van de vorige massage, de mogelijke veranderingen en of er iets is waar rekening mee dient te worden gehouden tijdens de massage. Dit kan gaan over medicijngebruik of een pas gebeurde of komende chemokuur of operatie, of andere zaken die je raken.


Datgene wat je raakt, daar waar spanning zit, mag aangeraakt worden. Wanneer je de voeten van de mens in handen hebt, heb je de totale mens in handen. Hierdoor kan je je gedragen voelen en dit mag de last verlichten van het allemaal alleen moeten dragen. Samen staan we sterk.


   

Voetmassage @ Vicki Brownhuis


Datum + Tijd:


  • 16 maart 2020 - Gaat niet door i.v.m Coronavirus.
  • 30 maart 2020 - Gaat niet door i.v.m Coronavirus.


  • 11 mei 2020 - Gaat niet door i.v.m Coronavirus.
  • 25 mei 2020 - Gaat niet door i.v.m Coronavirus.


  • 22 juni 2020


  Een voetmassage duurt een uur.

  De aanvangstijden zijn 9:30, 10:30 of 11:30 uur.


  Door:

  De massage wordt gegeven door Natasja Buster.


  Zij heeft een eigen praktijk in voetreflextherapie.


  Meenemen:

  We vragen je een eigen handdoek mee te nemen.


  Kosten:

  €4,- per massage.


  Contact:

  Tel: 0736148550


  Aanmelden:

  • Massage is op afspraak.

  • Meld je aan op tel  (073) 614 8550., zodat wij je kunnen indelen op een beschikbaar moment.

  • Je kunt je ook aanmelden via de website van het Vicki Brownhuis, kijk hiervoor in de activiteitenkalender bij de juiste datum en tijd.

  • Je ontvangt hiervan een bevestiging.  Adres:

  Vicki Brownhuis,
  Aartshertogenlaan 469,
  's-Hertogenbosch.
  Bron: www.vickibrownhuis.nl