Voetmassage gegeven door Natasja Buster bij het Vicki Brownhuis te 's-Hertogenbosch op 12 December 2022.

12-12-2022 10:00

                                  

 

 

 

Voetmassage;

 

Waarom een voetmassage?

 

Wie kanker heeft, wordt vaak geleefd door ziekenhuisbezoek en behandelingen. Daarbij komt vaak nog eens vermoeidheid. Dan kan het fijn zijn om een moment te creëren waarin je even alles los kunt laten. Voetmassage geeft je die gelegenheid.

 

Wat kan ik verwachten?

 

Als je voor de eerste keer komt, hebben we een voorgesprek. Je fysieke en mentale conditie is van belang om een verantwoorde (voet)massage te kunnen geven. De voet weerspiegelt de mens in lichaam, geestelijk en emotioneel opzicht. Het is een veilige manier om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te bevorderen. Vervolgens krijg je een ontspannende, energetische voetmassage. Dit is anders dan een behandeling waarbij drukpunten gemasseerd worden. Het is een moment van rust. Even uit de hectiek van alledag naar het moment van ontspanning.

 

Omdat door aanraking de doorstroming in het lijf wordt gestimuleerd, kan het een ontlading geven. In de vorm van tranen, transpiratie of koude rillingen bijvoorbeeld. Dit is loslaten en ruimt lekker op. Na de massage mag je nog even blijven liggen en je ervaring delen. Daarna is er de mogelijkheid om er uitgebreid op in te gaan met de gastvrouw. Als je vaker komt, bespreken we eerst de reactie van de vorige massage, de mogelijke veranderingen en of er iets is waar rekening mee dient te worden gehouden tijdens de massage. Dit kan gaan over medicijngebruik of een pas gebeurde of komende chemokuur of operatie, of andere zaken die je raken.

 

Datgene wat je raakt, daar waar spanning zit, mag aangeraakt worden. Wanneer je de voeten van de mens in handen hebt, heb je de totale mens in handen. Hierdoor kan je je gedragen voelen en dit mag de last verlichten van het allemaal alleen moeten dragen. Samen staan we sterk.

 

Datum + Tijd:

 

  • 12 december 2022

 

 

De aanvangstijden zijn 10:00, 11:00 of 12:00 uur.

 

Een voetmassage duurt een uur.

 

Behandelaar:

Natasja Buster.

 

Kosten:

€4,- per massage.

 

Meenemen:

We verzoeken je om een handdoek mee te nemen.

 

Aanmelden:

Voetmassage is op afspraak. Meld je aan, zodat wij je kunnen indelen op een beschikbaar moment. Je ontvangt hiervan een bevestiging;

 

  • Klik hier voor de activiteiten kalender van het Vicki Brown Huis.

 

  •  
  • Klik daarna op de gewenste datum en tijd om je aan te melden.

 

  • Via de knop aanmelden rechts onderaan de pagina kom je bij  het aanmeldformulier.

 

Contact:

Tel: 0736148550

 

Adres + Tel:

Vicki Brownhuis,

Aartshertogenlaan 469,

5213 JA 's-Hertogenbosch.

Tel: (073) 614 85 50

 

 

 

Bron: www.vickibrownhuis.nl