VOETREFLEXZONEMASSAGE in Marikenhuis te Nijmegen. / Elke 2e en 4e woensdag van de maand.

10-01-2018 14:00Teddy van HulzenVoetreflexzonemassage geeft een weldadige ontspanning en ondersteunt een eventueel behandelingsproces.


Deze massages zijn niet bedoeld om ziekten te genezen, wel brengt het evenwicht tussen lichaam en geest, tussen denken en voelen, tussen rust en actie.Dit alles in een sfeer van ontspanning, rust, aandacht en zorgzaamheid.


Wat is het?

Voetreflexzonemassage is gebaseerd op het principe dat o.a. onze voeten een afspiegeling zijn van ons lichaam. Hierbij wordt ervan uitgegaan dat onze voeten reflexpunten hebben die corresponderen met verschillende systemen en organen in ons lichaam. Door het op juiste wijze uitoefenen van enige druk en massage van specifieke plekken op de voet wordt het genezingsproces van die organen en systemen bevorderd.


Het effect is, naast een weldadige ontspanning, dat het stressverminderend werkt, een goede doorbloeding tot stand brengt en energie vrij maakt waardoor deze beter gaat stromen en het lichaam zichzelf weer in balans brengt.


Door:

Teddy van Hulzen, ruim 20 jaar werkzaam als coach in energie en lichaamswerk, waaronder voetreflexzonemassage.


Voor wie? 

Iedereen die is geraakt (geweest) door kanker, zowel patiënten als naasten.


Kosten:

Eigen bijdrage € 2,50


Wanneer:  

Elke tweede en vierde woensdagmiddag van de maand, van 14.00 uur tot 15.00 uur


Aanmelden: 

U kunt vrij binnenlopen. Ook kunt u een tijd afspreken. In dit geval stuurt u dan een mail aan 

lichaamsgericht@marikenhuis.nl  met vermelding van uw naam, datum en tijd van de activiteit waarvoor u zich aanmeldt ('Voetreflexzonemassage')

Aanmelden kan ook via het aanmeldformulier in het Marikenhuis.


Adres:

MARIKENHUIS,

Slotemaker de Bruineweg 163 '

Nijmegen.
Bron: www.marikenhuis.nl