Voetreflexzonemassage in Marikenhuis te Nijmegen op 27 Februari 2018.

27-02-2018 13:30Gonny Delahaije.Voetreflexzonemassage geeft een weldadige ontspanning en ondersteunt een eventueel behandelingsproces. 


Deze massages zijn niet bedoeld om ziekten te genezen, wel brengt het evenwicht tussen lichaam en geest, tussen denken en voelen, tussen rust en actie. 


Wat is het?

De basis van voetreflex is dat door het masseren van reflexpunten onder de voeten allerlei organen en lichaamsdelen geactiveerd kunnen worden. Gonny Delahaije: "Wat ik bij de kennismaking met voetreflex wil bereiken is allereerst een weldadige ontspanning. Het ontstressen is belangrijk voor geest en lichaam na alle emotionele en fysieke aanslagen die u achter de rug heeft. Daarnaast richt ik mij op het reinigen van uw lichaam door afvalstoffen versneld te verwijderen zeker als u zware chemokuren of bestralingen gehad heeft.


Door: 

Gonny Delahaije.


Voor wie? 

Iedereen die is geraakt (geweest) door kanker, zowel patiënten als naasten.


Data + Tijd:

27 februari 2018

13.30 tot 15.30  


Kosten:

Eigen bijdrage € 2,50 per keer.


Adres:

MARIKENHUIS,

Slotemaker de Bruineweg 163,

Nijmegen. 


Aanmelden: 

U kunt vrij binnenlopen.


Beter is om een tijd af te spreken. In dit geval stuurt u een mail aan lichaamsgericht@marikenhuis.nl  met vermelding van uw naam  en de activiteit waarvoor u zich aanmeldt ('Voetreflexzonemassage'), plus de datum van uw voorkeur. 


Aanmelden kan ook via het aanmeldformulier in het Marikenhuis.
Bron: www.marikenhuis.nl