Vrije inloop en creatief atelier bij Toon Hermans Huis Drente te Hoogeveen. / Elke dinsdag.

01-02-2022 13:30

                                    
Vrije inloop en creatief atelier:


Vrije inloop:


Tijdens de activiteiten op dinsdag hebben de gasten van het THHD als vanzelf contact met andere gasten. Heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek, bijvoorbeeld omdat je het lastig vindt in een groep te praten, bel ons dan voor het maken van een afspraak. We zorgen dan dat er iemand is waarmee je samen een gesprekje kunt hebben. Zo kun je je zorgen, verdriet en problemen met iemand delen. Telefoonnummer: 0528 820 236.Creatief atelier:


Tijdens het creatief atelier kan men zelf bepalen waarmee men bezig wil zijn. Er worden diverse materialen aangeboden die mensen de mogelijkheid geven hun creativiteit te ontdekken: mandala's kleuren, schilderen, houtbewerken met een brandapparaat, breien en haken of kaarten borduren. Maar men kan ook zelf materiaal meenemen en tijdens de openingsuren daarmee bezig zijn. Meestal ontstaan er vanzelf onderlinge, fijne gesprekken tijdens het creatief bezig zijn.


Een aantal dames is op initiatief van een van onze gasten, een leuk haak en breiproject gestart. Zo zijn er al dekens gehaakt voor het UMCG , mutsen gehaakt en gebreid voor Fighting Cancer. 


In september 2021 gaan we weer starten met haakles op verzoek van enkele gasten. We gaan dekens en knuffels haken of breien voor Stichting Troostdekentje.


Heeft u belangstelling, neem dan telefonisch via telefoonnummer: 0528 820 236 contact met ons op. En, mocht u nog wol / katoen beschikbaar hebben? Wij zijn er blij mee!


Data + Tijd:


  • Elke dinsdag van 13:30 tot 16:00 uur


Kosten:

Er zijn geen kosten verbonden aan de vrije inloop en het creatief atelier.


Een kleine bijdrage voor de koffie/thee in de spaarpot is welkom.


Aanmelden:

Wil je naar de vrije inloop met creatief atelier komen, klik dan in de agenda van het Toon Hermans Huis Drenthe op de gewenste datum en tijd om je aan te melden.


Adres + Tel:

Toon Hermans Huis Drenthe,

Brinkstraat 5,

7902 AC Hoogeveen.

Tel: 0528-820236

E-mail: info@thhd.nl
Bron: www.toonhermanshuisdrenthe.nl