Vuist tegen kanker #08: Stil op straat.

14-03-2020 21:17


Auteur: Redactie Oosterhout. 

Foto: Mayli en Bart.
Vorig jaar kon je op Oosterhout Nieuws al meeleven met de avonturen van Bart van Delft in de voorbereiding op Alpe d'HuZes. Onder het mom van 'Opgeven is geen optie' en ter ondersteuning van twee goede vrienden gaat hij dit jaar weer de strijd aan met kanker. Regelmatig kun je op Oosterhout Nieuws lezen over de voorbereidingen van Bart en de verhalen achter andere Oosterhoutse deelnemers.


Wat een week:

Het was me het weekje wel. Het word beetje bij beetje stiller op straat door de Corona-crisis. Ik probeer er de positieve kant maar van in te zien. Het thuiswerken en andere maatregelen leert ons ook op een andere manier naar zaken te kijken. Het plaatst de boel flink in perspectief. Het zet aan de andere kant wel mijn voorbereiding voor de actie Alpe d'HuZes flink onder druk. Zo is bijvoorbeeld De Ronde van Vlaanderen voor amateurs tot nader order verzet. We hebben als team een alternatieve rit gepland waarbij we drie landen gaan aandoen in 150 kilometer. Mijn verwachting is dat ook de Amstel Gold Race zal worden verzet, maar ik duim eigenlijk van harte dat dit niet het geval is. Beide waren in de voorbereiding mooie meetmomenten ten opzichte van 4 juni 2020.Leuke dingen:Tekst gaat verder onder de Foto:

Gelukkig was er ook een hoogtepuntje afgelopen dinsdag. Mayli, de dochter van goede vrienden, kwam een aantal uur stage lopen. Gezien de aard van haar opleiding ontstond al snel het idee om een combinatie tussen grafisch ontwerp en productontwerp te plannen. We begonnen de middag met het maken van een ophangsysteem voor mijn bedrijf FietsOphangen.nl. Mayli mocht een aantal elementen kiezen en meehelpen met het maken van de wandsteun. Uiteraard gaan we deze wandsteun niet zomaar verkopen, maar we gaan deze wandsteun veilen op 11 april 2020 tijdens de spinningmarathon bij Willemsen Sport. s'Avonds hebben we nog aan wat grafische projecten gewerkt, waaronder een leuk bieretiket. Mayli, bedankt voor je hulp en ik hoop dat de wandsteun een mooi bedrag oplevert voor in de donatiepot van ons Team Samson Urban Elements.


Trainen, trainen, trainen:

Naast spinnen, waar natuurlijk wel risico's aan kleven op dit moment, probeer ik zo veel mogelijk kilometers te maken op de racefiets. Eén geluk, er zijn een stuk minder mensen op straat en waarschijnlijk kan ik op meer plaatsen doortrappen dan dat ik gewend ben. Voor nu blijft 4 juni staan als richtlijn om te kunnen pieken. Hiervoor blijven we ritten plannen. Misschien soms tegen beter weten in. Ik vergeet in ieder geval niet waarvoor we het allemaal doen. Want al doet iedereen alsof heel de wereld in brand staat, het zijn juist de mensen die iets onder de leden hebben die het meeste te vrezen hebben. Ik heb er vertrouwen in dat de huidige crisis over gaat met de huidige en misschien wat aangescherpte maatregelen. Kanker is echter nog lang de wereld niet uit, doneer daarom alsjeblieft.


En schrijf je in voor de spinningmarathon via 11aprilspinnen@gmail.com  


Tot volgende week!


  • KLIK HIER om Bart te steunen met een donatie
  • KLIK HIER om Team Samson Urban Elements te steunen met een donatie
  • KLIK HIER om alle blogs van Bart te lezen
Bron: www.oosterhout.nieuws.nl