Walk for Think Pink Challenge 2020 @ Zwitserland van 30 Mei t/m 6 Juni 2020.

30-05-2020 00:00
Alleen voor vrouwen #GIRLPOWER:

Na een meer dan geslaagde eerste buitenlandse editie steken wij maar al te graag de grens weer over. Bestemming: Zinal! Je gaat uiteraard niet alleen deze uitdaging aan, wel met een heleboel fantastische dames


Verleg je wandelgrenzen: ga de uitdaging aan!

We heten je, in samenwerking met Intersoc, van harte welkom voor de wandelvakantie van je dromen.


Ervaren gidsen nemen jullie mee op mooie dag- en halve dagtochten doorheen de Zwitserse Alpen.


Waarom verschillende gidsen en tochten? Heel simpel. Wij willen dat iedereen zichzelf kan uitdagen en vinden het daarnaast heel belangrijk dat ieder op z'n eigen tempo de hoogste toppen bereikt, zonder stress dat je of te snel gaat of de groep ophoudt. Wil je tijdens de reis je tempo/wandelniveau verhogen? Dat kan natuurlijk ook! Je kan doorheen de reis verschillende wandelniveaus, kilometers en hoogtemeters uittesten met de hulp van de ervaren wandelgidsen!
Wie liever zonder begeleiding wandelt, kan dat in groepjes vanaf 2.


Voor elke wandeling krijg je ook een lekker lunchpakket mee, dus je komt zeker niets te kort.
Na inspanning: ontspanning!

Naast wandelen staan er ook tal van andere leuke activiteiten op het programma! Zo voorzien we elke avond een spel -van fakkeltocht tot muzikale quiz, het passeert allemaal de revue- of uitstap waar je aan kunt deelnemen met de hele groep. Leuk om weten: rust je 's avonds liever wat uit of heb je het niet voor drukte? Geen probleem, hoor! Je bent volledig vrij of je al dan niet deelneemt aan de activiteiten.


Het enige dat je wel moét doen: Genieten!


Schrijf je vandaag nog in:

Je verblijf kost € 483 euro.  Alles is inbegrepen: van ontbijtbuffet, bevoorrading en diner tot drankjes en ontspanning. Wij voorzien busvervoer voor € 145*.


*Je kan er ook voor kiezen om via eigen vervoer af te reizen naar Zwitserland.


Als deelnemer zamel je minimum € 500 fondsen in. Die gaan integraal naar het SMART Fonds van Think Pink. Dat financiert innovatief en heel concreet onderzoek rond borstkanker.


Meer info over het SMART Fonds vind je op www.think-pink.be/nl/missie/Smart-Fonds.


Je inschrijving verloopt als volgt:


1. Registreer je als deelnemer via de knop hiernaast. Na controle van jouw inschrijving ontvang je een welkomstmail van Think Pink.


2. Van zodra je registratie verwerkt is, sturen we je een mail met de link om je definitief in te schrijven via Intersoc.


3. Intersoc stuurt je eerst een voorschotfactuur van 30 % van het inschrijvingsbedrag. Ten laatste 6 weken voor de start van het evenement stort je het volledige bedrag.


4. Je fondsen werf je makkelijk via jouw deelnemerspagina onderaan deze pagina!
Opgelet: snel inschrijven is de boodschap!

Inschrijvingen voor de Walk for Think Pink Challenge @ Zwitserland zijn gelimiteerd!


Think Pink x Intersoc vzw:

Per deelnemer doneert Intersoc 12 euro aan Think Pink en de strijd tegen borstkanker!

Bron: www.think-pink.be