Wandelen vanuit Ontmoetingscentrum de Tuyter te Krimpen aan den IJssel op 28 Oktober 2021.

28-10-2021 13:00

                                                               
Wandelen:


Wat is er niet leuker dan mensen in beweging zetten? Ze te enthousiasmeren om actief te worden én te blijven. Ze te laten ervaren hoe goed en gezond wandelen en fietsen voor je lichaam en geest is. Voor mij iets wat me elke dag weer veel energie en plezier geeft. Ik geniet volop als ik zie dat er bij de bewegingsactiviteiten, de deelnemers enthousiast raken, zich steeds lekkerder gaan voelen, meer zelfvertrouwen krijgen, gewicht verliezen en de positieve werking van het regelmatig wandelen op hun bloeddruk, suikerwaarden en conditie ervaren. Daarnaast zorgt het wandelen in de buitenlucht ook voor een prima moment om je hoofd te legen, met als resultaat een verhoogd energielevel en je lekker voelen.


Centraal bij het wandelen staat naast het sportieve aspect, de gezelligheid, het vergroten van je sociale contacten, het groepsgevoel en het motto "niets moet". Bij de 2-wekelijkse wandelingen op donderdagmiddag om 13:00 uur (-14.00 uur) vanuit het Inloophuis gevestigd in De Tuyter in Krimpen aan den IJssel, zullen ook de 5 bovengenoemde aspecten onderdeel zijn van prettige wandelingen in Krimpen aan den IJssel.


Het tempo van de wandelingen zal aangepast worden aan het gemiddelde tempo van de deelnemers, waarbij het principe 'samen uit, samen thuis' zal gelden. Gezamenlijk zullen we ongeveer 1 uur gaan wandelen en komen dan weer terug bij het Inloophuis waar de koffie/thee klaar staat. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen aan het bewegen te krijgen én te houden. Hen daarin het plezier te laten ervaren en te laten genieten van al het mooie wat Krimpen aan den IJssel te bieden heeft.


Met veel plezier zie ik er naar uit om je als deelnemer aan de wandelingen te begroeten!


Aldus Ruud Goedkoop, begeleider wandelgroep.

Datum + Tijd:  • 28 oktober 2021 - 13:00 tot 14:00 uur


Voor wie:

Voor (ex) kankerpatiënten, hun naasten of mantelzorgers.


Kosten:

1 strip per keer.


Inschrijven:

Wil je deelnemen aan een wandeling, schrijf je dan in via het aanmeldformulier op de website van Inloophuis De IJssel.


Locatie: 

Ontmoetingscentrum De Tuyter,

Nachtegaalstraat 8,

2922 VL Krimpen aan den IJssel.

Bron: www.inloophuisdeijssel.nl