Wat een mooi doel: een vriendje voor kinderen met kanker.

21-05-2018 20:43


Auteur: Irma van Schaijk - indebuurt.nl/bergenopzoom
Op 30 juni en 1 juli 2018 wordt voor de derde keer de Samenloop voor Hoop gehouden. Een estafetteloop om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Ook kinderen kunnen een steentje bijdragen.


De Samenloop voor Hoop houdt op zondag 1 juli 2018 de Kinderloop. De organisatie zoekt nog kinderen die samen een uurtje willen lopen voor het goede doel.


Een vriendje:

Met de Kinderloop wordt geld ingezameld voor de ontwikkeling van een gezelschapsrobot voor kinderen met kanker: een vriendje voor de momenten dat de ouders niet aanwezig kunnen zijn. Nou, daar wil je toch best een uurtje voor lopen? En het is nog gezellig ook.


Bovendien mogen kinderen ook een robot knutselen en deze op 1 juli 2018 inleveren. Hier kun je leuke prijzen mee winnen.


Inschrijven:

Inschrijven is gratis en kan via www.samenloopvoorhoopboz.nl


De kinderen die zich aanmelden krijgen allemaal een mooi shirt. Geld inzamelen kan via een sponsorkaart (staat op de website) of op elke andere manier die je leuk vindt. Dus wil je flessen inzamelen voor het statiegeld, cakejes bakken en verkopen of je opa en oma lief aankijken voor sponsorgeld: de organisatie is daar heel blij mee!
Bron: www.indebuurt.nl