Wilbert van den Broek (59), oprichter van Scorpions Security, overleden.

30-10-2021 10:15Auteur: Willem Brouwer - bndestem.nl/etten-leurBeveiliger Wilbert van den Broek kijkt uit over de Grote Markt vanaf een etage boven Parc.

Beveiliger Wilbert van den Broek kijkt uit over de Grote Markt vanaf een etage boven Parc. 

René Schotanus / Pix4Profs.

Wilbert van den Broek, oprichter en eigenaar van Scorpions Security, is vrijdagavond 29 Okt 2021 op 59-jarige leeftijd overleden. Dat wordt gemeld op de Facebookpagina van het beveiligingsbedrijf.


Doktoren ontdekten bijna acht jaar geleden een hersentumor bij Van den Broek, die met succes werd behandeld. Begin dit jaar gebeurde dat voor een tweede keer: opnieuw werd de vijftiger getroffen door een hersentumor. Die kon ditmaal niet met succes behandeld worden, waarna het de laatste tijden 'steeds minder' ging.


De eigenaar van Scorpions Security, die het bedrijf in 1995 in Etten-Leur oprichtte, overleefde het niet. 'Hij heeft in samenzijn van zijn gezin afscheid genomen en de regie gehouden. Hij is dankbaar voor het mooie bedrijf dat hij heeft kunnen opbouwen met alle collega's van vroeger en nu. Condoleances kunnen verstuurd worden naar het kantoor van Scorpions. Komende dagen zal gecommuniceerd worden over de mogelijkheden tot afscheid nemen en de uitvaart', meldt het bedrijf op Facebook.Wilbert van den Broek overleed vrijdagavond op 59-jarige leeftijd.

Wilbert van den Broek overleed vrijdagavond op 59-jarige leeftijd. 

Foto: Facebook Scorpions Security.

Bron: www.bndestem.nl