Word nu lid van BVN en ontvang een mondkapje (ter waarde van 10 euro)

08-05-2020 18:44

Een mondkapje is niet alles wat je krijgt als nieuw lid. Wij zijn er voor vrouwen (en mannen) zoals jij. Wij luisteren naar je, beantwoorden je vragen, komen voor je op, brengen je in contact met lotgenoten, wat jij ook nodig hebt. Daarnaast ontvang je ons mooie magazine blad B. Ben je geen (ex-)patiënt maar wil jij mensen met en na borstkanker, erfelijke aanleg voor borstkanker en hun naasten steunen? Natuurlijk kun jij ook lid worden of een donatie doen. Daar zijn we ontzettend blij mee. Want dankzij al onze leden en donateurs kunnen wij ons werk blijven doen voor de mensen die het zo hard nodig hebben.


Het lidmaatschap kost 35 euro per kalenderjaar. Je kunt ons óók steunen door geld te doneren.


Wil jij bij het lidmaatschap graag ons unieke en veilige mondkapje ontvangen? Dan ga je automatisch een lidmaatschap aan voor twee jaar, tot januari 2022. Sommige verzekeraars vergoeden (deels) het lidmaatschap.


Nog even over het mondkapje: We volgen de adviezen van onze premier. Het is dan ook geen medisch mondkapje, maar goedgekeurd en veilig voor dagelijks gebruik. Het kapje kan worden gewassen. Instructies worden uiteraard meegestuurd bij het mondkapje.


Ben jij al lid en wil je het mondkapje bestellen? Dat kan! Voor 7,50 krijg je 'm thuisgestuurd. Stuur een mail naar info@borstkanker.nlRedenen om lid te worden >


Voorwaarden lidmaatschap >


Doneren:

Met jouw financiële steun maak je ons werk mogelijk en kunnen wij de belangen van álle borstkankerpatiënten en mensen met erfelijke aanleg behartigen. Wil je vrijblijvend een donatie geven? Dankjewel! Dat kan door onderstaande QR-code te scannen. Je kunt vervolgens het standaard bedrag wijzigen in een bedrag naar keuze.
Lid worden zie link onderaan deze pagina:

Wil je een lidmaatschap afsluiten? Daar zijn we heel blij mee! Vul onderstaand formulier in. Hierin kun je ook aangeven of je gebruik wilt maken van onze mondkapjesactie.


Dit betekent dat je een lidmaatschap aangaat tot tenminste 1 januari 2022 en een mondkapje ter waarde van 10 euro krijgt.


Lid Worden klik hierBron: www.borstkanker.nl