Workshop 'Look Good..Feel Better!' in het Ommelander Ziekenhuis te Scheemda op 14 November 2019.

14-11-2019 10:00


Workshop 'Look Good..Feel Better!'

Negen keer per jaar organiseren wij een workshop 'Look Good..Feel Better!' voor mensen met kanker, zowel mannen als vrouwen, tijdens en/of (recent) na de behandeling. Tijdens de workshops krijgt u tips en adviezen over de verzorging van uw huid en make-up aan de hand van een '12 stappenplan'. Vervolgens gaat u zelf aan de slag met speciaal voor deze workshop beschikbaar gestelde huidverzorgingsproducten.
Waarom deze Workshop:

Naast de lichamelijke en emotionele problemen die kanker met zich mee kan brengen, kan ook uw uiterlijk behoorlijk veranderen. Vaak zijn met eenvoudige tips en adviezen veel van de klachten te verbeteren of te camoufleren.


Waar en wanneer:

De workshop vindt plaats op 14 November 2019 van 10:00 uur tot 12:00 uur in het Ommelander ziekenhuis te Scheemda (Pastorieweg 1).


Aanmelden:

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.


U kunt zich aanmelden op eigen initiatief of op advies van uw specialist, verpleegkundige of een andere ziekenhuismedewerker.


Aanmelden kan bij de verpleegkundig specialist oncologie of bij het personeel van de chemokamer. 


U kunt zich ook aanmelden per e-mail: oncologie@refaja.nl en oncologie@ozg.nl Vermeld in de e-mail bij het onderwerp: Workshop 'Look Good..Feel Better!'.


Meer informatie:

De workshop is een samenwerkingsverband tussen het Ommelander Ziekenhuis Groningen en de Stichting Look Good..Feel Better! De Stichting Look Good..Feel Better! biedt ziekenhuizen de gelegenheid om patiënten workshops aan te bieden.


Voor meer informatie kunt u kijken op de website: www.lookgoodfeelbetter.nl
Bron: www.ommelanderziekenhuis.nl