Workshop 'Look Good...Feel Better' in IntermeZZo Zwolle op 22 Junil 2020.

22-06-2020 10:00

                                     


De ervaring leert dat een goed verzorgd uiterlijk ook direct een beter gevoel geeft. Daarom biedt Isala Oncologisch centrum de workshop 'Uiterlijke verzorging voor mensen met kanker' aan. De workshop wordt georganiseerd door de Stichting 'Look Good...Feel Better'.


Naast de lichamelijke en emotionele problemen die kanker met zich mee kan brengen, kan ook uw uiterlijk behoorlijk veranderen. Soms door de ziekte zelf, soms door de behandeling.


Veelgehoorde vragen en klachten zijn bijvoorbeeld:


  • 'Mijn huid is schilferig en zeer droog geworden. Hoe kan ik dit het beste behandelen?'
  • 'Door chemotherapie is mijn haar broos en dun geworden; wat kan ik hieraan doen?'
  • 'Hoe krijg ik meer uitdrukking op mijn gezicht, nu ik geen wenkbrauwen meer heb?'


Tips en adviezen:

Tijdens deze workshop krijgt u tips en adviezen over de verzorging van uw huid en make-up aan de hand van een '12 stappenplan'. Vervolgens gaat u zelf aan de slag met de huidverzorgingsproducten, die speciaal voor deze workshop beschikbaar zijn gesteld. De workshop wordt geleid door een ervaren schoonheidsspecialist en enkele (getrainde) vrijwilligers. Daarnaast is er ook een haarwerker aanwezig die een presentatie geeft over de aanschaf, het gebruik en het onderhoud van de haarwerken. Ook worden alternatieven laten zien, zoals hoedjes, mutsjes en shawls. Na afloop van de workshop krijgt u een 'productentasje' en een instructieboekje mee naar huis.


Make-upset met oogschaduw en kwasten


Datum + Tijd:

  • 22 juni 2020 - 10.00: tot 12:00


  • 24 augustus 2020 - 10.00: tot 12:00


  • 5 oktober 2020 - 10.00: tot 12:00


  • 30 november 2020 - 10.00: tot 12:00


Aanmelden

U kunt zich aanmelden op eigen initiatief via de website www.intermezzo-zwolle.nl/look-good-feel-better of via uw arts, regieverpleegkundige of een andere ziekenhuismedewerker.


Voor wie

De workshop is bestemd voor mensen met kanker, zowel mannen als vrouwen, tijdens en/of (kort) na hun behandeling.


Kosten

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.


Locatie

IntermeZZo.

Dokter van Thienenweg 1A

8025 AL Zwolle


Intermezzo is iedere werkdag geopend van 10:00 tot 16:00 uur. Tel: (06) 537 671 45


Meer informatie:

Mocht u meer informatie over De Stichting 'Look Good...Feel Better' willen, dan kunt u terecht op hun website www.lookgoodfeelbetter.nl


Hier vindt u ook praktische tips voor uw uiterlijke verzorging. De stichting is dank verschuldigd aan de vrijwilligers die zich belangeloos voor het programma van 'Look Good...Feel Better' inzetten, en aan degenen die met schenking van hun producten deze workshop mogelijk maken.
Bron: www.isala.nl