Workshop Look good, feel better in Wilrijk, GZA Ziekenhuizen, campus Sint-Augustinus te Be;goëop 3 December 2019.

03-12-2019 12:00


Iedereen ziet er graag goed uit. En wie er goed uitziet, voelt zich ook beter en heeft meer zelfvertrouwen. Dat is zo voor wie gezond is, maar zeker ook voor wie ziek is. Look good, feel better!


U hebt een grauwe teint, u verliest uw haar en wenkbrauwen, u hebt een vermoeide uitstraling? Dat is niet prettig, maar wel heel normaal. Uw lichaam krijgt het hard te verduren door de ziekte en bovendien kunnen de behandelingen voor onaangename nevenwerkingen zorgen. Een deskundig en ervaren schoonheidsconsulente vertelt u hoe u er snel beter kunt uitzien met een goed verzorgde huid, een leuk sjaaltje... Ook al bent u moe en hebt u er weinig zin in, probeer toch een paar dingen uit. Wedden dat u verrast zult zijn over het positieve effect? Look good, feel better, want wie er goed uitziet, voelt zich meestal ook beter.


Look good, feel better is een gezamelijk project van Kom op tegen Kanker en heel wat ziekenhuizen in Vlaanderen. Samen organiseren zij workshops over make-up en verzorging voor kankerpatiënten.


Datum + Tijd: 

3 december 2019

13:00 tot 16:00


Inschrijven + Tel:

Bij: Coördinator Oncologisch Begeleidingsteam

Organisatie: GZA Sint-Augustinus

E-mailadres: oncopsychologen@gza.be

Tel: 03 443 48 77

Website: www.gzaziekenhuizen.be/events


Adres:

GZA Ziekenhuizen, campus Sint-Augustinus,

Oosterveldlaan 24,        

2610 Wilrijk.    

(lokaal: Educatielokaal MPC (route 356)).
Bron: www.allesoverkanker.be