Workshop 'look good, feel better' (voor vrouwen) in Huyse NesTelt, Eeklo te België op 7 Februari 2022

07-02-2022 13:30
Workshop 'look good, feel better' (voor vrouwen):


U leert in een kleine groep de basisprincipes van een goede huidverzorging en make-up, om zo nevenwerkingen van de behandeling enigszins op te vangen. Komen aan bod: de huid reinigen, een dagcrème gebruiken, wenkbrauwen bijtekenen, vlekken camoufleren, aangepaste make-up gebruiken, advies over de keuze van haarprothese, haarbanden en sjaals.


Look good, feel better heet het project, want wie er goed uitziet, voélt zich meestal ook beter. Een schoonheidsspecialiste van Kom op tegen Kanker begeleidt de sessie. Er is ook steeds een zorgvrijwilliger van Kom op tegen Kanker ter ondersteuning aanwezig. Het project is mogelijk dankzij de steun van cosmeticahuis Estée Lauder-Clinique.


De workshop gaat door in Huyse NesTelt, een open huis en warme plek waar mensen met kanker en hun omgeving elkaar ontmoeten, een luisterend oor vinden, informatie kunnen inwinnen en deelnemen aan een waaier van activiteiten. Huyse NesTelt wil ondersteuning bieden en een laagdrempelige ontmoetingsplaats zijn waar mensen met of na kanker, naasten en nabestaanden terecht kunnen.


Data + Tijd:  • 7 februari 2022 13:30 tot 16:30 uur


  • 2 mei 2022 - 13:30 tot 16:30 uur


Kosten:

De workshop is gratis.


Meer info:

https://www.vzwhuysenestelt.be/


Adres:

Huyse NesTelt,

Roze 150,

9900 Eeklo.
Bron: www.allesoverkanker.be