Workshop 'look good, feel better' (voor vrouwen) bij Huyse NesTelt, Eeklo te België op 5 September 2022.

05-09-2022 09:30

 

 

 

 

 

 

 

Workshop 'look good, feel better' (voor vrouwen):

 
U leert in een kleine groep de basisprincipes van een goede huidverzorging en make-up, om zo nevenwerkingen van de behandeling enigszins op te vangen. Komen aan bod: de huid reinigen, een dagcrème gebruiken, wenkbrauwen bijtekenen, vlekken camoufleren, aangepaste make-up gebruiken, advies over de keuze van haarprothese, haarbanden en sjaals.

Look good, feel better heet het project, want wie er goed uitziet, voélt zich meestal ook beter. Een schoonheidsspecialiste van Kom op tegen Kanker begeleidt de sessie. Er is ook steeds een zorgvrijwilliger van Kom op tegen Kanker ter ondersteuning aanwezig. Het project is mogelijk dankzij de steun van cosmeticahuis Estée Lauder-Clinique.

 

De workshop gaat door in Huyse NesTelt, een open huis en warme plek waar mensen met kanker en hun omgeving elkaar ontmoeten, een luisterend oor vinden, informatie kunnen inwinnen en deelnemen aan een waaier van activiteiten. Huyse NesTelt wil ondersteuning bieden en een laagdrempelige ontmoetingsplaats zijn waar mensen met of na kanker, naasten en nabestaanden terecht kunnen.
 
 
 
 

Data + Tijd:

 
  • 5 september 2022 - 9:30 tot 12:30 uur
 
  • 5 december 2002 - 9:30 tot 12:30 uur
 
 
 
 
 

Kosten:

De workshop is gratis.

 
 
 
 
 

Meer info:

 
 
 
 
 
 

Inschrijven:

Organisatie: Huyse NesTelt

E-mailadres: info@vzwhuysenestelt.be

Telefoon: 0470/11 35 52

Website: www.vzwhuysenestelt.be/

 
 
 
 
 

Adres:

Huyse NesTelt

Roze 150, 

9900 Eeklo.