Yin Yoga met Jiska Rodenberg bij Toon Hermans Huis Amersfoort. / Elke woensdag in de even weken m.u.v. de schoolvakanties.

04-05-2022 13:00

 

 

 

 

 

Yin Yoga:

 
 
Het Toon Hermans Huis Amersfoort biedt een populaire vorm van yoga aan, Yin Yoga.

De oefeningen werken op het bindweefsel en bereiken de diepere lagen in het lichaam. Meridianen, knooppunten en als allerbelangrijkste “Qi”: onze bron van levensenergie wordt geactiveerd en gestimuleerd. De houdingen die je bij deze vorm van yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten; ze rekken dieperliggende spieren en maken het bekkengebied los.

 

Yin Yoga brengt je in balans:


Of je nu een drukke dag hebt gehad met veel mentale inspanning, je veel zorgen maakt over de toekomst of omdat je de connectie tussen je hoofd en je hart niet meer kan vinden: Yin yoga brengt je weer in balans.

In een sessie blijven we enkele minuten in één houding en zoeken een intense stretch op. Op dát punt vinden we onze overgave, komen we tot ontspanning en durven we weer te voelen.

 

Elke les heeft haar eigen thema en geeft je iets moois mee naar huis. En het voornaamste: de vorm van yoga is voor iedereen: je hoeft er geen ervaring mee te hebben, of lenig en sportief te zijn. Het enige wat Yin Yoga vraagt is overgave.

Kom, laat los, ontspan en durf je over te geven!

 

 

 

 

 

Wann​eer:

 

  • Elke woensdag in de even weken van 13:00 tot 14:00 uur - m.u.v. de schoolvakanties.
 
 
 

 

Begeleiding: 

Yogadocente Jiska Rodenburg

 
 
 
 

 

Kosten:

Eigen bijdrage: € 5,- per keer.

 
 
 
 

 

Me​er informatie of aanmelden:

E-mail: info@thha.nl of tel. 033 4655227  

 
 
 
 
 

 

Adres + Tel:

Toon Hermans Huis Amersfoort,

Regentesselaan 39,

3818 HH Amersfoort.

Tel: 033 - 465 52 27  

E-mail: info@thha.nl

 

 

 

Bron: www.thha.nl