Yoga bij ziekte en herstel (groep I & II) bij Viore Cenrum. / Elke woensdag.

26-01-2022 10:00
Yoga bij ziekte en herstel (groep I & II):


Wanneer kanker of de gevolgen daarvan een rol gaan spelen in het gezin, dan wordt yoga 'Een ochtend niet ziek zijn', maar in plaats daarvan genieten van positief bezig zijn en ontspannen. De confrontatie met kanker kan angst, vermoeidheid, boosheid en onzekerheid veroorzaken. Yoga kan je helpen rustiger te slapen, angst los te laten, leren om te gaan met stress, het immuunsysteem te versterken, meer energie en kracht op te bouwen en weer vertrouwen te krijgen in je lichaam. De lessen worden verzorgd door een ervaren yogadocent, die zich richt op verbetering van de balans, op welbevinden en kwaliteit van leven, op herstel van eenheid tussen lichaam, geest en ziel.


De rustgevende yogahoudingen, visualisaties, meditatie en ademhalingsoefeningen worden aangepast aan uw mogelijkheden en uitgezocht op wat bijdraagt aan uw herstel. Deze yoga is ook voor mensen die van dichtbij het leven met kanker meemaken, zoals partners, vrienden of vriendinnen. Yoga biedt de mogelijkheid om op moeilijke momenten ondersteuning te ervaren.


We raden je aan, voordat je deelneemt aan de yoga, dit met jouw arts te overleggen. Ook willen wij je vragen om van te voren een vragenlijst in te vullen die je kunt vragen aan één van de aanwezige gastvrouwen/-heren. Dit om de yoga nog beter op jouw persoonlijke situatie te kunnen afstemmen. Deelname aan de yoga is op eigen risico.


Data + Tijden:


  • Elke woensdag


Groep I: 10:00 tot 11:15 uur


Groep II: 11:30 tot 12:45 uur


Kosten:

€5,- per persoon per les. 

Je kan hiervoor een activiteitenkaart kopen (via pinbetaling bij Viore).


Meenemen:

Makkelijk zittende kleding en een grote badhanddoek.


Aanmelden:

Aanmelden kan hier via het aanmeldformulier.


Wij kijken dan of er plek is in de groep.


Meer informatie:

Meer informatie over yoga lees je hierVoorafgaand aan je eerste les sturen we je een intakeformulier toe.Adres + Tel:

Viore Centrum,

Oosterengweg 44,

1212 CN Hilversum.

Tel: 035 - 68 53 532

E-mail: info@viore.org
Bron: www.viore.org