Yoga met Petro Aarts bij Inloophuis Debora te Delft op 24 Mei 2022.

24-05-2022 10:30

 

 

 

 

 

 

Yoga:

 

Hatha yoga is "gewone yoga": het is een afwisseling van inspanning (Ha = zon) en ontspanning (Tha is maan) om lichaam en geest in balans te brengen

 

De effecten van yoga zijn op verschillende manieren merkbaar. De lichaamsoefeningen zorgen ervoor dat de spieren en gewrichten soepeler en krachtiger worden. De ademhalings-, meditatie- en ontspanningstechnieken leren je de kunst van het ontspannen door de vele gedachtestromen los te laten. Door de oefeningen leer je je lichaam beter kennen, zodat je spanningen en overbelasting eerder kunt herkennen. Daarnaast hebben de oefeningen een gunstig effect op het zenuwstelsel, de bloedsomloop, de hormoonhuishouding, de klieren en andere belangrijke organen. Kort gezegd: yoga brengt meer evenwicht tussen lichaam en geest.

 

Yoga in Inloophuis Debora is altijd ontspannend van karakter en sluit aan bij wat de deelnemers aankunnen. Ook tijdens en na medische behandeling kunt u meedoen. Belangrijk is het luisteren en het leren herkennen van de signalen die uw lichaam doorgeeft.

 

 

Data + Tijd:

 
  • 24 mei 2022 - 10:30 tot 11:45 uur
  • 31 mei 2022 - 10:30 tot 11:45 uur

 

 

 

Begeleiding: 

Petro.

 

 

 

 

Kosten:

Gratis. 

 
 
 

 

Meenemen:

Draag tijdens de lessen loszittende kleding. Zelf een yoga mat, handdoek en flesje drinken meenemen.

 
 
 
 

 

Adres + Tel:

Inloophuis Debora,

Aart van der Leeuwlaan 9,

2624 PK Delft.

Tel: 015 257 2767

 

 

 

 

Bron: www.inloophuisdebora.nl