Yoga met Yvonne de Leeuw bij Toon Hermans Huis Drente te Hoogeveen. / Elke donderdag in de even weken t/m 16 december 2022.

10-02-2022 10:00

 

 

Yoga:

anker en stress zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je kunt het gevoel hebben dat alles in je lijf vast zit, dat je hele lichaam pijn doet van de spanning. Dan is een cursus yoga misschien wel iets voor je.
 

Door de ziekte is het vertrouwen in je lichaam geschonden en door chemokuren en bestraling kun je van je lichaam vervreemden. Door yoga leer je weer vertrouwen te krijgen in je eigen lichaam, je grenzen te bewaken en open te staan voor wat zich aandient. Yoga kan een belangrijke ondersteunende rol spelen bij het herstelproces, zowel fysiek als mentaal.

 

De yogalessen worden aangepast aan de mogelijkheden van de deelnemers. De oefeningen zijn lichter en eenvoudiger en het accent ligt op ademhalingsoefeningen. Goed ademen versterkt het immuunsysteem, ontspant en geeft energie. Stapje voor stapje leer je contact te maken met je lichaam, inclusief alle emoties en gedachten, en kun je de traumatische ervaringen verwerken. 

 

 

Data + Tijd:

  •  
  • Elke donderdag in de even weken van 10:00 tot 11:30 uur
  •  

 

Door:

De yogalessen worden gegeven door Yvonne de Leeuw.

 

Kosten:

€ 2,50 per persoon per les.

 

Aanmelden:

klik in de agenda op de website van het Toon Hermans Huis op de gewenste datum om jezlef aan te melden.

 

Adres + Tel:

Toon Hermans Huis Drenthe,

Brinkstraat 5,

7902 AC Hoogeveen.

Tel: 0528-820236

E-mail: info@thhd.nl

 

 

 

Bron: www.toonhermanshuisdrenthe.nl