Yoga Retraite van moed en mededogen in Hof van Kairos te Winterswijk Kotten van 1 Juni t/m 4 Juni 2020.

01-06-2020 14:00
Yoga Retraite:

De Yoga retraite van Moed en Mededogen is speciaal ontwikkeld voor mensen met de diagnose kanker. Het is een vorm van yoga en meditatie die er op gericht is contact te maken met je innerlijke kracht.


Het basisprogramma van de yoga retraite bestaat uit yoga oefeningen en meditaties. In de mooie omgeving van de Hof van Kairos kun je (stilte-)wandelingen maken. Daarnaast bieden gesprekken en desgewenst een haptonomische massage de mogelijkheid om in alle rust thema's, die leven bij mensen met kanker, te bespreken.


Veel mensen met kanker hebben te kampen met een lager energieniveau en/of een lichaam dat niet meer altijd doet wat het voorheen kon. Zo krijg je de kans om dat wat de oefeningen bij je losmaken te verwerken. Je verblijft in een mooi verzorgde, eigen kamer. Daarnaast kun je gebruik maken van de gezamenlijke ruimtes van de Hof van Kairos, waaronder het atelier met een houtkachel en uitzicht op de velden.


Data + Tijd:

1 juni 2020 - 14:00 uur

             t/m

4 juni 2020 - 15:00 uur


Kosten:

Kosten zijn naar draagkracht 225 euro, 350 euro of 480 euro. 


Deze bedragen zijn inclusief verblijf op een eenpersoonskamer, programma en lekkere vegetarische maaltijden waarin rekening wordt gehouden met eventuele dieetwensen. 


Als deze bijdrage te hoog is voor jou, dan is sponsoring mogelijk. Neem hiervoor contact op met de Hof van Kairos. 


Meer informatie:

Kijk voor meer informatie op de website van de Hof van Kairos.


Contact:

Ria Hengeveld,

E-mail: info@hofvankairos.nl 

Tel: 0543-563763


Locatie + Tel:

Hof van Kairos,

Vosseveldseweg 17,

7107 AD Winterswijk Kotten.

Tel: 0543-563763
Bron: www.borstkankeragenda.nl