Zeven voor Leven: Wielerevenement in de omgeving van de Gemeente Berg en Dal op 26 Mei 2019.

26-05-2019 05:00
Zeven voor Leven op 26 juni 2019 vanaf 5:00 uur.


Fiets mee om kanker op tijd te signaleren!

 

Tijdens Zeven voor Leven ga je wielrennen voor het goede doel! Met elk rondje dat je fietst haal je geld op voor stichting Kanker Zien (7 x €77). Het doel van deze stichting: kanker in een vroeger stadium kunnen diagnosticeren en tumoren gerichter kunnen behandelen. Hierdoor wordt ook de kwaliteit van leven na behandeling verbeterd. Zeven voor Leven streeft uiteindelijk zelfs naar volledige preventie van deze ziekte.


Help jij ook mee?


Je gaat dan de uitdaging aan om zeven keer het parcours van circa 17 kilometer door de prachtige omgeving van de Gemeente Berg en Dal met de fiets af te leggen. Rijd je alle zeven rondes uit, dan kom je boven de 2.000 hoogtemeters uit. En dat gewoon in Nederland! Kun jij de Zevenheuvelenweg overwinnen?


Met een passie voor wielrennen zetten Zeven voor Leven en ambassadeur Team Sunweb zich samen in om een verschil te maken in de strijd tegen kanker!


Ben jij een fanatieke fietser, heb je kanker in je naaste omgeving meegemaakt of heb je gewoon het hart op de goede plek zitten? Ga de uitdaging aan!


Schrijf je nu in!


Voor meer informatie over Zeven voor Leven kijk op de website.
Bron: www.zevenvoorleven.nl