Zorgstroom te Middelburg.

09-02-2014 18:42
 

 


Missie en visie

Missie:

"Zorgstroom, dichtbij mensen"

De omgeving ziet Zorgstroom als een organisatie waar mensen graag klant zijn, graag werken, graag wonen, graag komen en graag mee samenwerken.

Als mensgerichte organisatie biedt Zorgstroom meerwaarde in de ervaren kwaliteit van leven van klanten èn medewerkers. Zorgstroom vervult haar maatschappelijke verantwoordelijkheid door balans aan te brengen tussen de belangen van haar stakeholders en het rendement van de organisatie waarbij er ook aandacht is voor het milieu. Hierbij wordt efficiënt en effectief gewerkt en innovatie continu gestimuleerd.

Bij het invullen van de missie gaat Zorgstroom uit van de volgende kernwaarden:
Hartelijk, vertrouwen, verbonden, toewijding, toegankelijk en respect.


Visie:


Zorgstroom levert zorg en diensten aan mensen die met een vraag voor ondersteuning bij ons komen. Onze diensten geven ondersteuning bij de ervaren kwaliteit van leven en leveren een positieve bijdrage aan welzijn, participatie, wonen en gezondheid van onze klanten.

Voor klanten zijn we een organisatie met een gezicht, waar men gemakkelijk naar toe stapt voor vragen of ondersteuning. Hierbij voelt de klant zich gehoord, begrepen, veilig, vertrouwd en boven verwachting geholpen.

Medewerkers werken met passie en plezier bij Zorgstroom. Zij ondersteunen en waarderen elkaar en ervaren ruimte en vertrouwen voor ideeën, ontwikkeling en verantwoordelijkheid.
Voor onze overige stakeholders zijn we een betrouwbare, prettige en innovatieve partner die bereid is tot samenwerking.


 


 


Contact

Bereikbaarheid
Zorgstroom is 24 uur per dag bereikbaar. Tijdens kantooruren kunt u naar het centrale nummer bellen: 0118 - 68 40 00. Buiten kantooruren kunt u voor spoedgevallen bellen naar 06 - 53 86 36 77.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van uw bezoek aan onze website, dan kunt u deze via onderstaand formulier aan ons stellen.


Contactgegevens

 

 


 

 

Bezoekadres:
Breestraat 15
4331 TS Middelburg

Postadres:
Postbus 323
4330 AH Middelburg

T: 0118 68 40 00
F: 0118 68 42 04
E: info@zorgstroom.nl


 


Contactformulier

 

Voor het Contactformulier inte vullen klik op onderstaande link:

https://www.zorgstroom.nl/contact.htm


 

Bron:  www.zorgstroom.nl