Alma Inloopershuis in Almelo.

10-08-2022 14:23

 

 
 

 

 

 

 


Het Alma Inloopershuis is een regionaal centrum voor leven met en na kanker dat u ondersteuning kan bieden. Het is een ontmoetingsplek waar u zo binnen kunt lopen, een afspraak maken is niet nodig.

 

Wij zijn er voor u:


Wij bieden u en uw naasten een luisterend oor, een goed gesprek en ontspannende en creatieve activiteiten. Daarnaast is het contact met lotgenoten erg belangrijk. Samen praten, iets drinken, een activiteit of er gewoon zijn voor elkaar en leren omgaan met emoties en verwarring. Zo ondersteunen wij u in het terugvinden van de regie over uw leven en het vergroten van uw veerkracht.

 

Loop binnen:


In onze huiskamer bieden gastvrouwen en gastheren een luisterend oor bij een kopje koffie of thee. Zij zijn er voor u, in alle vertrouwen kunt u uw verhaal bij hen kwijt. Zij kunnen informatie verstrekken en samen met u kijken welke voorlichtings­bijeenkomsten of workshops u wilt volgen, of welke activiteiten bij u passen. Ook kunt u hier of bij activiteiten andere gasten ontmoeten en als u dat wilt ervaringen delen.

 

 

 

 

Adres:

Alma Inloopershuis

Zilvermeeuw 14 

7609 RZ Almelo 

Tel: 0546 – 62 72 03 

E-mail: info@almainloopershuis.nl

 
 
 
Het Alma Inloopershuis is gevestigd aan de zorgboulevard in ZGT, locatie Almelo. Bij de hoofdingang linksaf en dan is het aan het einde van de gang link
 
 
 
Heeft u vragen dan kunt u terecht bij Jaap Jongedijk, coördinator van het Alma Inloopershuis, op nummer 06 – 30 89 29 29, of stuur een e-mail: coordinator@almainloopershuis.nl
 
 
 
 
 
 

 

Alma Inloopershuis is geopend van:

Maandag t/m donderdag van 10:00 tot 16:00 uur
 

Vrijdag van 10:00 tot 13:00 uur


Vakanties (school) en feestdagen aangepaste openingstijden

 

 

 

 

 

 

Bron: ww.almainloopershuis.nl