Blog van Lisanne Spaander: ( 24Kitchen - Casa Caminita )

26-09-2016 18:44


Auteur: Lisanne  Spaander.                                                                   Eind juni 2016 was ik te gast bij Casa Caminita, https://www.casacaminita.nl/home/  het restaurant van Giovanni Caminita. Nance had een uitnodiging ontvangen en mocht een gast meenemen naar Giovanni's keuken. Zo leuk dat ze aan mij dacht! Nance leerde ik kennen bij de opnamen van Kika voor de documentaire 'Kinderen, hun Strijd tegen Kanker'. Tijdens mijn ziekteperiode leerde ik Giovanni kennen als gitarist van Marco Borsato's begeleidingsband. Bij de repetitie voor Symphonica in Rosso vertelde hij al heel enthousiast over zijn restaurant, dus ik keek er erg naar uit om naar Casa Caminita te gaan. We hadden een heerlijke dag; Giovanni is een hele gepassioneerde kok (en muzikant ook trouwens) en Nance is zo lief.


We hebben samen gekookt en muziek gemaakt en deze opname wordt binnenkort uitgezonden op woensdag 5 oktober 2016 om 19.00 uur 's avonds.

Allemaal kijken dus!


Bekijk ook het mooie fotoverslag van Linda Caminita op de Facebook pagina van Casa Caminita.Bron: www.lisannespaander.nl