Boek: Angst na kanker.

18-03-2018 19:57
Veel mensen die kanker hebben gehad, zijn na hun behandeling bang dat de ziekte opnieuw toe zal slaan. Soms gaat die angst voor terugkeer hun leven steeds meer beheersen. Het boek Angst na kanker maakt die angst bespreekbaar.


Bij ongeveer een op de drie mensen wordt de angst voor terugkeer van kanker niet minder. Zij ervaren juist dat de angstgevoelens het dagelijks leven beperken. In Angst na kanker lees je dat dit heel begrijpelijk en normaal is: bang bent dat de kanker terugkomt.


Angst:

Het boek beschrijft hoe je zelf kunt omgaan met de angst, maar ook wat een professional voor je kan doen. Auteurs Jan Verhulst en Coen Völker gaan in op hoe angst ontstaat en geven je talloze praktische handvatten mee om de angst beter hanteerbaar te maken, zodat je je blik weer op de toekomst durft te richten.

'Ik wil dat mensen in godsnaam voor hun angst uitkomen'

Jan Verhulst.


Auteurs:

Angst na kanker; wat als je opnieuw bang bent om ziek te worden is geschreven door de psychologen Jan Verhulst en Coen Völker. Jan Verhulst kreeg zelf kanker. Coen Völker werkt bij het Helen Dowling Instituut, een ggz-instelling die zich richt op psychologische hulp bij kanker.


Angst na kanker is verkrijgbaar bij Bol.com
Bron: www.palvooru.nl