Boek : Een kop geeft geëtter.

02-08-2014 19:29Auteur: Gonda Hervaud.


BESCHRIJVING:

Gonda Hervaud, zelf jarenlang werkzaam in de gezondheidszorg, hoort in 2000 dat haar  man Pierre, een  hersentumor heeft. In heldere en duidelijke bewoordingen, ondersteund door letterlijke  passages uit het medisch dossier, beschrijft Gonda Hervaud de zware weg die zij  sindsdien samen hebben afgelegd.
Alsof het nog niet erg genoeg is om een hersentumor te hebben, stuiten Pierre en Gonda keer op keer op medische obstakels, of beter gezegd, krijgen ze te maken met grove  medische fouten. Op niet mis te verstane wijze geeft dit boek in chronologische volgorde,  het ziekteproces en de vermijdbare medische dwalingen weer.
Uit de uitermate goed bijgehouden medische documentatie, die origineel  duizenden pagina's beslaat, heeft Gonda Hervaud de belangrijkste medische  misstappen  als een rode draad in haar boek weten te verwerken.
Het boek "Een kop geeft geëtter" beschrijft naast de buitengewoon zware strijd tegen de hersentumor het extra belastende gevecht, dat Pierre en Gonda Hervaud hebben moeten leveren om erkenning van de gemaakte medische fouten te krijgen.  De motivatie die hen dreef is een strijd voor betere behandeling van patiënten in het algemeen en hersentumorpatiënten in het bijzonder. Het onnodig lijden dat Pierre Hervaud heeft moeten ondergaan, kan en moet in de toekomst worden voorkomen.


Dit boek is een must voor iedereen werkzaam in de medische beroepssector, maar is ook goed leesbaar voor leken en gewone burgers, die heel wel mogelijk de toekomstige patiënten kunnen zijn.
Het  grootste gedeelte van de opbrengst van dit boek zal naar www.stophersentumoren.nl gaan.


Voor meer info over het boek: Een kop geeft geëtter en om het boek te bestellen klik op de onderstaande link.

http://www.ako.nl/product/9789491439643/een-kop-geeft-geetter-gonda-hervaud/  


Bron: www.ako.nl