Boek: Het licht van afscheid.

28-06-2016 20:48

Hoop vinden in leven en sterven, zo luidt de ondertitel van het boek .Voor een zinvol leven is het belangrijk de dood te begrijpen en ons erop voor te bereiden. Christine Longaker biedt in 'Het licht van afscheid' emotioneel en spiritueel inzicht bij de vaak zo pijnlijke situaties die te maken hebben met het stervensproces.


Puttend uit haar jarenlange ervaring bij het begeleiden van stervenden, in combinatie met de principes uit het Tibetaans boeddhisme schenkt zij de lezer een bijzonder waardevol en verhelderend perspectief op de dood en op hoe we een zinvol leven kunnen leiden.

Het licht van afscheid is een openhartig boek vol medeleven en wijsheid. Het zeer diepgaande en bruikbare inzicht in wat sterven werkelijk betekent, geeft ons leven perspectief.


Een lezerservaring van Gonneke de Haan, verliesbegeleider:


"Het licht van afscheid is een wat ouder boek, maar nog steeds een grote bron van wijsheid en inspiratie. Elke keer wanneer ik het open sla lees ik wel weer iets wat me opnieuw raakt of een dieper inzicht verschaft. Het blijft actueel en gaat over de essentie van levensprocessen."
Bron: www.palvooru.nl