Boek: Je lijf, je looks, je leven.

19-03-2018 18:11




Zorgen voor jezelf als je kanker hebt. Daarover gaat het boek Je lijf, je looks, je leven. Het biedt een schat aan informatie en inspiratie die je helpt om jezelf staande te houden in deze moeilijke tijd.


Boek.


Toen  Saskia Ebeli op haar 33e kanker kreeg, besloot ze om stijlvol en 'gezond' door deze periode te komen. Niet alleen uit ijdelheid, maar vooral om haar identiteit als vrouw en als mens niet kwijt te raken en om regie te houden over haar leven. Ze ging te rade bij de beste artsen en onderzoekers van Nederland en verzamelde informatie over alles wat invloed heeft op je uiterlijk en welzijn tijdens kanker. Ze ontdekte hoeveel je zelf kunt doen om je beter te voelen en dat je sommige bijwerkingen van de behandeling zelfs kunt voorkomen. Maar dan moet je wél de juiste informatie tot je beschikking hebben.


Chemotherapie:

In Je lijf, je looks, je leven komen onderwerpen aan bod als: haaruitval door chemotherapie, stijlvolle hoofdbedekking, make-up en cosmetica, gezonde voeding, het belang van beweging, ontspanning en prioriteiten stellen. Daarnaast vind je er veel praktische tips en voorbeelden terug. Bijvoorbeeld: hoe knoop je een hoofddoek? Of hoe 'schilder' je natuurlijke wenkbrauwen?


'Het boek geeft je moed en straalt zeker veel positiviteit uit'

Auteur.

Saskia Ebeli geeft lezingen over mode, identiteit en communicatie en schrijft artikelen, film- en theaterteksten. Voor haar boek Je lijf, je looks, je leven; zorgen voor jezelf als je kanker hebt put ze uit haar eigen ervaring met borstkanker.


Je lijf, je looks, je leven is verkrijgbaar bij Bol.com




Bron: www.palvooru.nl