Boek: Oog in oog met kanker..

04-01-2019 18:42Auteur: Redactie Medicalfacts/ Janine BuddingBoek.


Hoe overleeft een gezin wanneer er bij hun zoon Ryan kanker wordt geconstateerd in de vorm van een medullo-epithelioom


 

Op vrijdag 21 december 2018 is het nieuwe boek 'Oog in oog met kanker - Hoe overleeft een gezin wanneer er bij hun zoon Ryan kanker wordt geconstateerd in de vorm van een medullo-epithelioom' van Astrid Pil-Loman verschenen.


Dit gezondheidsboek wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.Samenvatting:

Ryan is een lieve, onbezorgde jongen van 7 jaar. Plotseling krijgt hij ernstige pijnaanvallen in zijn linkeroog. De artsen blijven zoeken en na twee jaar wordt er kanker bij Ryan geconstateerd. Het hele gezin komt in een achtbaan waar ze niet uit kunnen. Moeder Astrid schrijft alles van zich af in een dagboek. Ze schrijft openhartig over de spanningen in het gezin en de ellende die ze in het ziekenhuis ziet. Maar ook over leuke uitjes waarvoor ze worden uitgenodigd. Een heftige periode met veel dieptepunten, maar ook met lichtpuntjes. In haar boek laat Astrid zien dat niet alleen Ryan ernstig ziek is, maar ook het hele gezin.


Over de auteur:

Astrid Pil-Loman (1972) woont met haar man, zoon en dochter in Schiedam. Wanneer ze eind 2010 hoort dat haar zoon kanker heeft, begint ze een dagboek bij te houden. Nu zijn al deze verhalen en belevenissen over haar gezin samengesmolten tot een boek. Een achtbaan vol heftige emoties. Hele verdrietige maar ook hele blije momenten. Astrid schenkt de opbrengsten van haar boek aan het goede doel Stichting Villa Pardoes. Deze stichting heeft ervoor gezorgd dat ze met haar gezin een fantastische sprookjesachtige week heeft mogen beleven.


Boek: Oog in oog met Kanker te koop bij bol.com.Bron: www.medicalfacts.nl