Boek: ( Radicale Remissie )

28-04-2016 21:03Samenvatting & achtergrondinformatie:


Het boek over Radicale Remissie beschrijft onderzoeken en mensen die middels negen speerpunten een radicale remissie van hun kanker teweeg hebben gebracht.


Na een wereldwijd onderzoek naar meer dan duizend gevallen van radicale remissie - mensen die na een diagnose van een ernstige of zelfs terminale kanker volledig genezen zijn - geeft dr. Kelly Turner, psychotherapeut en onderzoeker gespecialiseerd in de integratieve oncologie, in dit boek de resultaten van dit onderzoek.


Het eindresultaat van dit onderzoek bevat de verbazingwekkende inzichten van de negen speerpunten, die dr. Turner bij nagenoeg iedere overlevende met een radicale remissie, die ze heeft bestudeerd, heeft aangetroffen en een uitleg van hoe de lezer deze leefregels zelf kan toepassen.


Radicale-remissie-overlevers vertellen hun verhaal, waarbij actiepunten aan het einde van ieder hoofdstuk de lezer op weg helpen. Dit boek opent onze ogen voor wat mogelijk is op het gebied van blijvende genezing, van radicale remissie.Dit boek is een must voor:


* Mensen met kanker die met reguliere zorg behandeld worden (chemotherapie, operatie en/of bestraling).
* Mensen met kanker die na de reguliere zorg naar huis zijn gestuurd om te sterven.
* Mensen met kanker die van reguliere zorg afzien.
* Mensen met kanker die in remissie zijn en willen voorkomen dat de kanker terugkomt.
* Mensen zonder kanker die willen voorkomen dat ze kanker krijgen.


Dit boek toont aan dat het mogelijk is om zelf voor een 'spontane genezing', een radicale remissie, te zorgen en je kanker te laten verdwijnen en te voorkomen dat die terugkomt, of te voorkomen dat je überhaupt kanker krijgt.


"Ik hoop dat kankerpatiënten en hun dierbaren door dit boek met ware verhalen over genezingen worden geïnspireerd, net zoals ik geïnspireerd raakte toen ik mijn eerste geval van radicale remissie ontdekte. Ik hoop dat ze, door het feit dat sommige mensen  tegen alle verwachtingen in wél van kanker herstellen, bemoedigd worden."


Dr. Kelly A. Turner.


Te Bestellen voor € 22,50 via de volgende Link: https://succesboeken.nl/boeken/9789079872855/Radicale-Remissie#.VyJdsstf1Zd


336 pagina's
ISBN: 9789079872855
Uitvoering: Softcover.


Voor het E-Book klik op de volgende Link: https://succesboeken.nl/Inkijken/9789079872855.pdf


Bron: www.succesboeken.nl