Boek RAUW.

15-10-2018 18:15Boek.Over periode na diagnose:


Een verhaal over vasthouden en loslaten van wat had kunnen zijn.


Op 18 augustus 2018 vond de boekpresentatie van RAUW plaats, exact 2 jaar nadat de moeder van schrijfster Madelon Beusink aan alvleesklierkanker overleed. Het boek geeft een eerlijk inzicht in het leven van en met een patiënt.


Hoewel het een zeer persoonlijk verslag is, zal het ziekteproces en de keuzes waar je als nabestaande voor wordt gesteld helaas voor velen herkenbaar zijn.  "Ik heb het boek in eerste instantie geschreven voor de direct betrokkenen en mijn kinderen, die hun oma niet zullen kennen. Maar ik denk dat de grote lijn van dit verhaal voor veel mensen herkenning biedt en daardoor hopelijk ook steun kan geven," aldus Madelon. Iedere dag sterven er 8 mensen aan alvleesklierkanker, vaak binnen een jaar. Er is nog geen adequate behandeling voorhanden.


"RAUW" is vanaf 18 augustus 2018 te koop via:

www.boekenbestellen.nl/boek/rauwromanWetenschappelijk onderzoek:

Met het boek 'RAUW' wil Madelon alvleesklierkanker meer bekendheid geven en het ziekteproces bespreekbaar maken. Daarom steunt ze met een deel van de opbrengst van het boek wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe behandelmethoden voor deze ziekte.


RAUW is online te koop via: www.boekenbestellen.nl/boek/rauwroman
Bron: www.livingwithhope.nl