Boek van Chantal Deen: Gewoon K.

06-10-2015 19:27


Het leukste boek over kanker:


Hoe schrijf je een leuk boek over een ziekte die helemaal niet leuk is? Chantal Deen is het gelukt. Met

Gewoon K; het leukste boek over kanker.

Bij de 46-jarige Chantal Deen wordt in 2014 borstkanker geconstateerd. Ze start daarop een blog, plaatst er selfies en updates en vergaart bekendheid met haar columns voor Pink Ribbon.

In gwoon K (een bundeling van haar blogs) beschrijft Chantal de wereld van chemo's, pruiken en lotgenoten, zonder een spoor van zelfmedelijden en met een sympathieke, uitgesproken stem. Met een grap en een geheven vuist. Door het boek krijgt de lezer een nieuwe kijk op het leven. Het kan daarnaast niet anders, dan dat je van Chantal en haar gezin gaat houden tijdens het lezen.

We verklappen alvast de afloop van het boek; Chantal is kankervrij verklaard en mag haar leven weer oppakken. In de 17e eeuw zetten mensen een doodshoofd op de schouw, om zich eraan te herinneren dat er een dood bestaat en dat ze iedere dag opnieuw moesten genieten van het leven. In deze moderne tijd koop je het boek van

Chantal Deen!

Lezenswaardig, zelfs - of misschien juíst - wanneer je niet direct te maken hebt (gehad)

met kanker.

Kijk ook op www.gewoonk.nl, waar Chantal verder blogt, en check daar Chantal's leven


OM HET BOEK GEWOON K TE BESTELLEN KLIK OP DE VOLGENDE LINK: https://cms.info-over-kanker.nl/news/boek-gewoon-k-van-shantal-deen/
Noot voor de redactie: Wil je meer weten, neem dan contact op met Seb van der Kaaden, uitgever bij Uitgeverij Personalia.

Telnr. 0634099094 of mail naar uitgeverij@uitgeverijpersonalia.nl


Bron: www.gewoonk.nl