Boekje: Als jouw wereld stil komt te staan...

01-01-2015 22:09

Nessa was 19 jaar toen de diagnose borstkanker werd gesteld, ze kon de artsen maar niet geloven. Helaas moest ook zij de realiteit onder ogen zien, maar ze wilde zich wel zo goed mogelijk inlezen en voorbereiden op wat (mogelijk) komen ging.


Tijdens haar zoektocht naar informatie bleek het lastig om informatie te vinden die op een manier geschreven was die ook haar als 19-jarige aansprak. Ze vond veelal informatie die gericht was op iets oudere vrouwen en voelde zich daardoor nog meer een uitzondering gezien haar jonge leeftijd.


Over onderwerpen die voor haar belangrijk waren, zoals 'kan ik nog mooie lingerie aan','hoe gaat het nu verder met mijn studie','wat te doen als ik een vriendje krijg'
en 'kan ik nog kinderen krijgen', kon ze nauwelijks informatie vinden.


Dit alles heeft haar ertoe aangezet dat ze na 8 jaar (in goede gezondheid :-)) het boekje 'Als jouw wereld stil komt te staan...' heeft gemaakt, waar je die informatie en antwoord op al deze vragen kunt vinden. 


Het boekje bestaat uit 17 hoofdstukken. In het boekje vind je veel informatie, maar je wordt ook doorverwezen naar diverse websites indien je meer informatie zoekt. Die links kun je vinden bij inhoud boekje. Het boekje wordt zo goedkoop mogelijk aangeboden, om het voor iedereen mogelijk te maken om het te bestellen. We kunnen dit doen door de giften die we ontvangen. 


Voor de Video over het Boekje klik op de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=flw9roCxmI0


Bestelformulier: www.jongborstkanker.nl/boekje-1.html


Bron: www.jongborstkanker.nl