Broekjes (pants) en slips.

21-02-2014 19:14Het voordeel van de luierbroek en slip is dat ze om het onderlichaam zijn geklemd. Ze slaan daar alle vocht op en houden het blijvend vast. Wanneer de luier goed aansluit op het lichaam, is de kans klein dat er nog urine weg drupt.

Kiezen tussen slip en pants?


Pants

Pants zijn dus broekjes waar je simpelweg in- en uitstapt. Het heeft veel weg van normaal ondergoed, het is alleen een stukje dikker door de watten die erin zijn verwerkt.


De broekjes zijn vaak wat duurder dan andere oplossingen, maar ze hebben ook veel voordelen. Veel mensen voelen zich zeker met een broekje. Wanneer het goed aansluit heb je er nauwelijks last van en het geeft een hygiënisch gevoel omdat het na gebruik wordt losgescheurd en weggegooid. Pants zijn zeer populair incontinentiemateriaal.


Slips

Slips lijken het meest op de luier die we van baby's kennen. Ze worden met plakstrips op de heup vastgezet. Na gebruik gaan ze de prullenbak in. Een voordeel van slip is dat je ze zo strak kan doen als nodig, waardoor de kans op doorlekken minimaal is.


Slips zijn goedkoper dan pants. Dit heeft te maken met het elastiek dat in een pants is verwerkt. Het is zeer duur om de 30 meter elastiek in het broekje te verwerken en tegelijk de wattenpulp en vochtopnemende SAP-korrels erin te plaatsen. Het produceren van luiers is gemakkelijker en goedkoper.Bekijk  onze pants.

https://www.123drogisterij.nl/incontinentie-pantsBekijk  onze slips

https://www.123drogisterij.nl/incontinentie-slip


                     

                                   


Bron:  www.123drogisterij.nl