Centrum Camino.

05-08-2022 18:48

 

 

 

 

Wanneer je met kanker geconfronteerd wordt krijg je te maken met veel onzekerheden, verdriet en vragen. Centrum Camino is er om je te ondersteunen bij het omgaan met wat er allemaal op je afkomt. We bieden een luisterend oor en een plek waar je met gelijkgestemden contact kunt hebben, een plek waar je jezelf kan zijn, los van alle medische ballast. 

 

Je kunt er terecht als je zelf ziek bent (geweest), maar ook als iemand in je omgeving kanker heeft. Tot slot is iedereen die nabestaande is welkom.

 

 

Hoe ontstaan:


Stichting Camino is 7 november 2013 opgericht om een Centrum te realiseren voor mensen die leven met kanker in de regio Zuidplas. Initiatiefneemster, Agnes van der Aa, kreeg in augustus 2008 de diagnose borstkanker en heeft ervaren wat deze ziekte met je doet. “Ik miste een plek waar ik mijn accu kon opladen, kon ontspannen, mijn zinnen kon verzetten, waar ik mezelf kon zijn en waar mensen waren die begrepen wat ik doormaakte. Dit was voor mij de reden, toen ik mijn leven weer op de rit had, om het initiatief te nemen voor de Stichting Centrum Camino”.

 

Centrum Camino is een plek waar mensen die leven met kanker en hun naasten kunnen Inlopen, Ontmoeten, Ontspannen, Verwennen, Verwerken, Aansterken, Betekenis geven. Centrum Camino heeft sinds 1 augustus 2016 een eigen huis, wat met heel veel vrijwilligers, sponsors en fondsen verbouwd is en vanaf 24 mei 2018 officieel in gebruik genomen is.

 

 

 

Adres:

Centrum Camino

Schoolstraat 11

2912 CP Nieuwerkerk aan den IJssel

Tel: 06-30228683

E-mail: info@centrumcamino.nl

Contactformulier:www.centrumcamino.nl/contacts/

 

 

 

 

 

Bron: www.centrumcamino.nl