Column van Wim Nieland. ( Inkopers lopen tegen kanker )

04-04-2016 18:59


Auteur: Wim Nieland van InkopersCaféInkopers lopen tegen kanker


                

Op zondag 18 september 2016 zullen 50.000 hardlopers meedoen aan de 32e editie van de Dam tot Damloop. De ongeëvenaarde sfeer, de IJtunnel, één van de grootste Businesslopen ter wereld en het feit dat start en finish in twee verschillende steden liggen, maken dit evenement zo bijzonder. De afstand van Amsterdam naar Zaandam is 10 Engelse Mijl (16,09 km).


Aeves en www.inkopers-cafe.nl  hebben gezamenlijk 20 startbewijzen gekocht. Deze worden gratis beschikbaar gesteld aan inkopers die zich de komende maanden willen inspannen om ieder ten minste € 250,- aan sponsorgeld te verzamelen voor de organisatie 'Inkopers tegen kanker'. Deze organisatie heeft ten doel om door middel van sportevenementen geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Zo zijn er teams geweest die hebben deelgenomen aan de Alpe D'HuZes, Inspire2live en Ven24cancer. Degene die het meeste geld inzamelt wordt op InkopersCafe.nl Inkooptopper van de maand oktober!


Natuurlijk moet het daar niet (alleen) om te doen zijn. Veel lol in de voorbereiding, elkaar er doorheen slepen op 18 september maar vooral natuurlijk die afgrijselijke ziekte helpen uit te bannen.


Om 16 kilometer in één keer uit te kunnen lopen moet je je fitheid wel trainen deze zomer. Alhoewel je op mentaliteit en enthousiaste supporters ook een heel eind kunt komen die dag.

Ben jij een inkoopprofessional, een inkooptopper in de dop, en wil je de Dam tot Damloop op deze voorwaarde meelopen? Laat het mij dan weten per e-mail of telefoon of via de e-mail aan Sander van den Broek. Sander van den Broek (oprichter van www.inkopers-cafe.nl ), Peter Streefkerk (mede oprichter van inkopers tegen kanker) en ondergetekende, lopen zelf in ieder geval ook mee. Wie volgt?Bron: www.inkopers-cafe.nl