De vitamine waarvan werd vastgesteld dat het kankercellen kan vernietigen.

15-07-2015 20:22Het bewijs stapelt zich op, dat de nederige vitamine E een grote rol speelt bij de bescherming van vrouwen tegen borstkanker. Recent onderzoek heeft aangetoond kan het metabolisme van kankercellen kan verhinderen, waardoor ze afsterven.


Dit is goed nieuws voor vrouwen die zich tegen een diagnose van borstkanker willen beschermen, voor wie nu wordt behandeld voor de ziekte en voor wie borstkanker hebben en herhaling willen voorkomen.


Hoe werkt vitamine E, hoe hanteert het een dergelijke macht? Wetenschappers over de hele wereld hebben geconcludeerd dat borstkanker gaat om speciale tumor-initiërende cellen die niet alleen de inleiding zijn van de ziekte, maar ook de snelheid van de ontwikkeling van metastase, therapeutische weerstand, en terugval initieren. Vitamine E komt als de redding door het destabiliseren van de mitochondriën in die speciale cellen, en zo metabolisme verhindert waardoor ze afsterven.


Met andere woorden, elke cel van het menselijk lichaam heeft een kleine oven, bekend als de mitochondria, waarin brandstof (voedsel) wordt verbrand om energie aan cellen te geven. Wat vitamine E doet is dat proces blokkeren in kankercellen. Zonder brandstof, sterft een kankercel binnenkort van de honger, het maakt niet uit in welk stadium het is.


Volgens een van de onderzoeksgroepen die deze werkwijze van vitamine E onderzoeken. 'kan het niet alleen apoptose induceren bij hogere concentraties, maar ook de proliferatie blokkeren en de normale mitochondriale functie en transcriptie onderdrukken bij lage, niet-apoptotische doses. "


Maar voordat u een pot vitamine E gaat kopen, weet dat niet alle vitamine E gericht is om deze actie in de mitochondriën uit te voeren. De onderzoeksteams, die deze acties onderzoeken, doen dit met behulp van vitamine E succinaat, een natuurlijke tocoferol. Deze vorm heeft vier methylgroepen op de 6-chromanol nucleus.


"... Tenslotte alpha-TOS samen met tumor necrosis factor-gerelateerde apoptose inducerende ligand bij het onderdrukken van tumorgroei in vivo. Vitamine E succinaat is derhalve een krachtig en zeer specifiek anti-kanker middel en/of adjuvans van aanzienlijk therapeutisch potentieel. "


Meer voordelen van deze vitamine Superster:

Vitamine E kan cholesterol beschermen tegen oxidatie omdat het een krachtige antioxidant is die vetoplosbaar is. Wanneer cholesterol te vaak geoxideerd raakt, kan het zich ophopen in de wanden van bloedvaten vroegtijdig atherosclerose aanmaken, ook wel aderverkalking.

Vitamine E is voornamelijk te vinden in:

Groenten (vooral groene)
Vis
Noten
Eieren
Volkoren producten
Plantaardige oliën


Deze voedingsmiddelen zijn prominent aanwezig in het mediterrane dieet, de enige voeding waarvan is gedocumenteerd als het de mortaliteit van alle oorzaken verminderd.


Een studie gepubliceerd in 2014 van het Gill Heart Institute van de Universiteit van Kentucky documenteerde dat het eten van het mediterrane dieet kan leiden tot een vermindering van het perifeer vaatlijden van maar liefst 56 procent. Gunstige resultaten op insulineresistentie en ontstekingen werden ook opgemerkt. Maar terug naar vitamine E in het bijzonder.

Vitamine E is eigenlijk samengesteld uit acht verschillende verbindingen - vier zijn tocoferolen en vier zijn tocotriënolen. Elk wordt in enige mate gevonden in de dagelijkse voeding van de meeste mensen.


De meest bekende van deze groep is alfa-tocoferol. Het is de meest voorkomende vorm als een supplement, waarschijnlijk omdat het algemeen bekend staat om vrije radicalen te voorkomen. Onlangs is men begonnen met onderzoek naar de andere tocoferolen en tocotriënolen; voorlopige bevindingen hebben gesuggereerd dat we binnenkort meer zullenhoren over de voordelen voor de gezondheid van vitamine E.

Earl Mindell, R.Ph., Ph.D., auteur van 54 boeken over natuurlijke stoffen zoals Prescription Alternative, The Herb Bible, en het op grote schaal verspreidde Vitamin Bible, zegt dat vitamine E:

U er jonger uit laat zien, door het vertragen cellulaire veroudering als gevolg van oxidatie

Zorgt voor toevoer van meer zuurstof naar het lichaam om het meer uithoudingsvermogen te geven.

Beschermd longen tegen luchtverontreiniging door samen te werken met vitamine A

Voorkomen en oplossen van bloedstolsels

Verlichten van vermoeidheid

Hulp verschillende vormen van kanker te voorkomen

Hulp zowel extern als intern om littekenvorming te voorkomen.

Versneld genezing van brandwonden

Werkt als een diureticum en bloeddruk verlagen

Helpt miskramen voorkomen

Helpt krampen te verlichten in de benen

Lager risico van ischemische hartziekten en beroertes

Verminderd risico op de ziekte van Alzheimer


De beste manier om de inname van vitamine E te verhogen is om regelmatig de voedingsmiddelen die gezonde hoeveelheden ervan bevatten in uw dieet op te nemen. Op deze manier kunt u alle acht van zijn vormen binnen krijgen en er zeker van zijn dat het wordt verteerd en geassimileerd in je lichaam.


Bron: www.worldunity.me