De Zorggroep - Hospice De Ark in Roermond.

15-06-2023 14:24
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Hospice De Ark.

 
 
Iedereen kan in het leven te maken krijgen met ernstige ziekten, zelfs zo ernstig dat genezing niet meer mogelijk is. Op zo’n moment wordt alles anders en worden andere prioriteiten gesteld. In die laatste levensfase is er behoefte aan speciale zorg en aandacht om de kwaliteit van leven zo hoog mogelijk te houden. Alle aandacht en zorg zal gericht zijn op een zo goed mogelijk leven in de tijd die nog rest.


Is er thuis geen of te weinig verzorging, is de verzorging te zwaar of is er meer specialistische hulp nodig? Dan kan een verblijf in De Ark een goed alternatief zijn. De Ark biedt een huiselijke omgeving. Er zijn 14 volledig ingerichte eenpersoonskamers met eigen badkamer.
 

Palliatieve terminale zorg is gericht op het verbeteren of zoveel mogelijk behouden van de kwaliteit van leven. De medewerkers van De Ark zijn hierin gespecialiseerd. De deskundige zorg en ondersteuning is gericht op het zoveel mogelijk voorkómen en verminderen van klachten en problemen die kunnen optreden in de levensfase.

 

 

 

Adres: 

Hospice De Ark

Gemeente Roermond

Heinsbergerweg 176-F

6045 CK Roermond