Deel 2: verlies door kanker.

30-09-2014 20:12Het is 25 september mijn Pa zakt door zijn beennen 13 bot breukjes,hij komt thuis op een bed te liggen in de Kamer,Thuisorg wast Pa mijn Ma ha ons al gebeld of wij wilde komen.


Daar heben wij gehoor aan gegeven wij zijn geweest,ja op zich ging het nog redelijk,had het nog over zijn Bouwpensioen,dat zou Pa krijggen op zijn 65e Verjaardag,hij had daar erg naar uitgezien.


Omdat het en goed en hoog Pensioen zou zijn,daar zouden drie jonge mensen voor moeten werken wat Pa zou Krijggen ik wou dat nooit geloven,maar achteraf was het wel waar.


1 oktober worden wij gebeld of wij wilde komen,wij waren er spoedig,Huisarts was er ook en de thuiszorg ook,Pa lag op Sterve Van 1 april tot vandaag je word er stil van wat deze ziekte aanricht,hij heeft smorgens de zieke zalving gehad door een pastoor.


Huisats had gzegd ik kom om 17 uur terug tegen mijn ma, om 16.40 Ging Pa Zeer snel achter uit,ik zei ma,en tegen mijn vrouw kom er maar bij Ik had zijn hand vast mijn ma vroeg of pa pijn had,pa maakte een gebaar dat hij geen pijn had.


Het was net als een Kerstboom,als viel een voor een uit,het Staat nog versop mijn net vlies,deuittreding van PA was zo" mooi ikzal dat nooit vergeten Om 10 voor 5 in de middag is Pa Overleden,Allemaal verdrietig en huilen.


Om 17.00uur komt de Huisarts binnen,hij moest Pa gods zei dank geen spuit meer geven Pa is 64 jaar gworden,Sory maar nu schiet ik toch vol hoor.


Wi zijn nu 7 jaar verder 2014 morgen is het weer 1 oktober mijn ma,is nog steeds de weg kwijt,daar valt af en toe niets mee te beginnen,en ik als zoon sta dan machteloos,morgen is voor mij en mijn vrouw een zeer moelijke dag.


                                    Tot zover mijn verhaal eddy.


Bron:  eddy verkeste.