Er is Hoop!

09-02-2014 14:27
 

 


Zo aan het einde van uw leven, kunnen we ons voorstellen dat u vragen heeft over het doel van uw leven. Dat vinden we heel begrijpelijk en we willen dit onderwerp ook zeker niet uit de weg gaan. Het is bekend dat mensen die in het leven een doel hebben dat groter is dan zijzelf, hier veel steun aan beleven.

Sommigen noemen het spiritualiteit, wij spreken graag van religie. Religie geeft niet alleen steun, maar leert ook vooruit te kijken in plaats van achteruit. Religie biedt hoop.


Gods liefde voor ons

Hoewel er verschillende religies zijn en daar ook al veel over te lezen is, willen we u vertellen over Jezus. Wij vinden onze hoop in Jezus Christus. Als u hier meer over wilt weten, neemt u dan eens een kijkje op www.ikzoekgod.nl. Daar kunt u lezen hoe groot Gods liefde is voor u en hoe hij dit heeft laten zien door zijn zoon Jezus Christus.


Hoop in moeilijke situaties

Op www.ikzoekgod.nl vindt u ook persoonlijke verhalen van mensen die God leerden kennen. Ondanks de soms moeilijke situaties en lastige vragen, vertellen deze mensen hoe hun leven een andere wending en soms zelfs een hele nieuwe start heeft gekregen. In hun leven maakte het leren kennen van God het grote verschil. Ontdek hoe uw leven ook een wending kan nemen.


Stel uw vragen

Op IkzoekGod.nl is er ook een mogelijkheid om uw vragen over het geloof te stellen. Onze vrijwilligers zullen hier zo goed mogelijk op reageren.

Doorpraten over geloofsvragen »


 

Bron:  www.ik-wil-euthanasie.nl