Gemberwortel beter tegen eierstok- en prostaatkanker dan chemo

09-03-2015 17:26


Waarom jij dit moet checken:


Uit jarenlang onderzoek is gebleken dat gemberwortel kankercellen beter kan afbreken dan een chemotherapie.


Uit onderzoek van de Universiteit van Michigan en ruim dertig jaar medicinaal onderzoek is gebleken dat het eten van gemberwortel effectiever is tegen eierstok- en prostaatkanker dan chemo. Het wonderwortelje is, in tegenstelling tot chemo, niet giftig en veroorzaakt dus geen schade aan het lichaam.


'The American Association for Cancer Research' heeft aangetoond dat in iedere uitgevoerde test waarbij gember werd gebruikt om kankercellen te bestrijden, alle kankercellen gedood werden door de gemberwortel. Het gaat zelfs zo ver, dat wanneer deze kankercellen worden blootgesteld aan gember, de cellen elkaar aanvallen of zelfmoord plegen.


Natuurlijke behandeling:

Gember werd al gebruikt om de bijwerkingen van chemo te beperken, maar onderzoek wijst uit dat het dus ook gebruikt kan worden om de kanker zelf te bestrijden. Onlangs heeft het zelfs 56% van een kwaadaardige tumor bij een patiënt verkleind. Of Gemberwortel mensen kan laten genezen van eierstok- of prostaatkanker, is nog niet duidelijk. Dat het een natuurlijke en menselijkere vorm van behandeling is, staat als een paal boven water.Bron:  www.ondertussen.nl