Goede supplement combinaties bij kanker.

01-04-2017 16:38


Veel mensen met kanker zijn aan het 'zelfdokteren' of krijgen van een behandelaar 'losse' supplementen voorgeschreven.


Ik vind dat geen goede zaak. Het is beter om supplement-combinaties te kiezen die gebaseerd zijn op onze huidige kennis van de kanker celstofwisseling. Eén van de mensen die daar veel onderzoek naar heeft gedaan is drs. Gabriël Devriendt (zie onderstaand). Hij wordt in België door oncologen geraadpleegd om zijn kennis van de kankerstofwisseling. In 2015 was hij één van de deskundigen die sprak op mijn event-dagen 'De zoektocht naar genezing'.


Toegang tot goede supplement-combinaties:

Wetgeving verbiedt het om supplementen te verkopen en tegelijkertijd extra site-informatie te geven over de werking ervan. Dat mag WEL nadat iemand daar PERSOONLIJK om gevraagd heeft.


Je kunt onderstaand persoonlijk goede informatie opvragen. Je krijgt dan automatisch toegang tot vijf video's van deskundigen op het gebied van alternatieve behandelingen bij kanker (waaronder die van Gabriel Devriendt), twee bonusvideo's over spontane genezing en een 10-stappenplan bij kanker.


Klik hier om toegang te krijgen tot de beschermde omgeving met informatie over goede supplement-combinaties bij kanker, vijf expert-video's en het 10-stappenplan bij kanker


Klik hier voor meer informatie over de 'losse' supplementen die ik aanbied


Klik hier voor de boeken die ik heb geschreven
Bron: www.henkfransen.nl