Haarwerk Aanvragen.

21-02-2014 21:03


Inhoud van het haarwerk-pakket:   

Om vrouwen met borstkanker zo goed mogelijk te steunen en zoveel mogelijk werk uit handen te nemen, bieden wij niet alleen een haarwerk aan, maar een compleet haarwerk-pakket. Dit haarwerk-pakket wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsors. Wilt u hier als bedrijf of sponsor nog iets aan dit haarwerk-pakket toevoegen, neem dan gerust contact met ons op. Want hoe uitgebreider het haarwerk-pakket is, hoe beter we vrouwen met borstkanker van dienst kunnen zijn.Het haarwerk-pakket bestaat uit:

 1. Een prachtig haarwerk van echt haar *.
 2. Een mutsje, deze kan bijvoorbeeld worden opgezet wanneer je je haarwerk even afzet.
 3. Haarverzorgingsproducten om het haarwerk langer in perfecte staat te behouden.
 4. Een standaard waarop het haarwerk geplaatst kan worden tijdens het slapen, om het haarwerk langer in perfecte staat te behouden.
 5. Een voucher t.w.v. €25,- om het haarwerk in het gewenste model te laten knippen en het op maat te laten maken bij 1 van de steuntpunten (SEMH-erkende haarwerkspecialsiten en ANKO-haarwerkspecialisten)

  


* Dit prachtige haarwerk is volledig handgeknoopt en is gemaakt van 100% echt haar. De basis van dit haarwerk betreft een Profile front, waardoor het haarwerk mooi en natuurlijk overkomt. Deze front kan met speciale tape worden bevestigd op de hoofdhuid. Dit haarwerk kan over de eigen haren worden gedragen, totdat het eigen haar weer lang genoeg is.
Het haarwerk kan worden geleverd in de maten Small, Medium en Large. De haarwerken zijn beschikbaar in 5 kleuren, het gaat om onderstaande kleuren.
Bepaal de maat van het haarwerk:  

     

Wanneer u voldoet aan de gestelde criteria voor het aanvragen van een haarwerk, kunt u zelf de juiste maat bepalen van het benodigde haarwerk. Bij vrouwen is er vrijwel altijd sprake van de maat "Small" of "Medium", "Large" komt maar zelden voor. U kunt de maat bepalen aan de hand van onderstaande figuur. Onthoud de voor u geldende maat goed, omdat u deze nodig heeft bij het invullen van het aanvraagformulier.
Aanvraagformulier voor haarwerk:

      

Als u als vrouw met borstkanker voldoet aan de gestelde criteria, kunt u een haarwerk aanvragen door onderstaande aanvraagformulier naar waarheid in te vullen.

Stuur een e-mail naar   info@haarstichting.nl
   


vermeld de volgende gegevens:


 • Uw voor- en achternaam.
 • Uw adresgegevens.
 • Uw verwijsbrief van de oncoloog.
 • Uw maten.
 • Uw nummer en overige gegevens die wij kunnen controleren bij de Voedselbank.**
 • Uw zorgverzekering.
 • Geef uw voorkeur van het steunpunt waar u geholpen wilt worden.
 • Verklaring dat u nog geen haarwerk heeft aangeschaft en dat u volgens de criteria recht heeft op het Haarstichting-haarwerk.
 • Uw telefoonnummer, wij nemen binnen 48 uur contact met u op.


Veel vrouwen met borstkanker kiezen voor een synthetisch haarwerk, omdat dit eenvoudiger te onderhouden en makkelijker in model te brengen is. Bovendien is een synthetisch haarwerk vaak goedkoper. De zorgverzekeraar verzekert standaard €393,-. De volgende haarwerkspecialisten die tevens steunpunt van de Haarstichting zijn, bieden synthetische haarwerken aan die volledig worden vergoed door de zorgverzekeraar: Care Speciaal uit Alblasserdam -

* Vanaf 01-05-2013 zal er gedurende 3 maanden een pilot draaien met de eerste Haarstichting-haarwerken.

Vanaf 01-08-2013 kunnen financieel minder bedeelde vrouwen met borstkanker die aan de gestelde criteria voldoen, het aanvraagformulier invullen om een haarwerk aan te vragen bij de Haarstichting.

** In sommige gevallen kunnen hierop uitzonderingen worden gegeven. Leg daarom s.v.p. duidelijk aan ons uit waarom u financieel minder bedeeld bent en onderbouw dit.


Bron:  www.haarbank.nl